İnegöllü kızlar Türkiye 2.si oldu

Okullar arası Türkiye Dart Şampiyonası 29-31 Mayıs 2015 tarihlerin de Bartın’da yapıldı. İnegöl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Dart genç kızlarda Türkiye ikincisi oldu.

Yayınlama: 04.06.2015
801
A+
A-

Gençlik Spor Genel Müdürlüğü ve Milli Eğitim Bakanlığının ortaklaşa düzenlemiş olduğu okul sporları Türkiye Dart şampiyonasında büyük bir başarıya imza attı.

 

Okul Müdürü Salise Ayhan, öğrencilerinin elde ettiği bu başarı hakkında bir açıklama yaptı. Ayhan, “Bu sene okulumuz Türkiye finallerinde iki branşta yarıştı. Diyarbakır da yapılan KROS müsabakalarında ve 29-31 Mayıs’ta Bartın’da yapılan Okullar Arası Türkiye Dart Şampiyonası yarışmak bizlere gurur verdi. Öğrencilerimi ve Beden Eğitimi öğretmenim Ali Turna’yı canı gönülden tebrik ediyor, katkı ve desteklerinden ötürü de İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a da teşekkür ediyorum” diye konuştu.






 

Türkiye ikincisi olan İnegöl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Ali Turna yaptığı açıklamada şunları söyledi: Okulumuz Bursa birincisi olarak katılmış olduğu Dart Türkiye şampiyonasında tüm maçları kazanarak finale adını yazdırdı. Final müsabakasında Ankara Sincan Anadolu Lisesi ile karşılaşan İnegöl Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi müsabakayı kaybederek Türkiye 2. si oldu. Okulumuzun adını İnegöl’de Bursa’da ve Türkiye’de duyurmak bize mutluluk vermiştir. Sporcularımı canı gönülden kutluyorum.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş