Fuarda kalite artıyor

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş32. MODEF EXPO Fuarı’nın son gününde katılımcı firmalara sertifikalarını verdi. Belge dağıtımı sırasında fuarı değerlendiren Başkan Aktaş, her geçen yıl fuarın kalitesinin arttığını söyledi.

Yayınlama: 10.11.2014
723
A+
A-

4-8 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen 32. MODEF EXPO’nun son gününde fuar alanını ziyaret ederek katılımcı firmalara katılım sertifikalarını veren İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, fuarın kalite standartlarının her fuar yükseldiğini söyledi.

 

STADATLAR HER FUAR YÜKSELİYOR






Aktaş firma ziyaretlerinin ardından fuara ilişkin yapmış olduğu değerlendirmesinde şunları söyledi: Benim her fuarda uyguladığım bir özellik var. Hemen hemen bütün arkadaşları, katılımcıları tanıyorum. Olmazsa da telefonlarını alıyorum. 2. akşamdan itibaren her akşam 8-10 kişiyi arayıp görüşüyorum. Bu sene fuar gerçekten güzel. Arkadaşlarımız, özellikle katılım noktasında daha kaliteli isimlerin geldiğini ifade ediyorlar. Genel anlamda çok ciddi bir memnuniyet çıkacağını düşünüyorum ama şunu özellikle çok duyuyorum; ‘Bu seneki en güzel oldu’. Aslında fuar giderek kaliteleşiyor, giderek standardını yükseltiyor, takip edilir bir fuar haline geliyor. Dolayısı ile de fuarımız ile alakalı ilgi ve alaka üst düzeye çıkıyor. O yönü ile çok memnunuz.

 

GÜZEL BİR FUARI GERİDE BIRAKTIK

Arkadaşlarımız yoğun bir gayretle çalıştılar, firmalarımız güzel hazırlandılar, güzel bir açılış organizasyonu oldu ve güzel bir fuar geçirdik. 32. Fuarımız ile beraber MODEF’in kalitesi de standardı da daha yukarıya çıkmış oldu ve bu manada inşallah önümüzdeki yıl ve yıllar için heyecanlandığımızı, özellikle artık bu alanın yetersiz kaldığını, firmalarımızın, katılanların daha büyük metrekareler istediği, katılamayanların ise bir an evvel bu fuara girmek istediği bir ortam içerisinde bizim metrekaremizi, standardımızı daha da yükseltmemiz gerekiyor. İnşallah fuarımızı bitirip hemen genel bir değerlendirme yapacağız ve bununla alakalı çalışmalarımızı hızlandıracağız. Şuan sayı, rakam veremiyorum ama ilk gün 2 bin 400 küsürdü, ikinci gün 3 bin 400 küsürdü, üçüncü gün 3 bin 600 civarında bir rakam vardı ki hepsinde de 500-600 civarında yabancı alıcı vardı. Açıkçası rakamlar itibari ile güzel, kalite itibari ile de kalitenin yükseldiğini ifade ettiler. İnşallah bunlar alışverişe dönmüştür ama benim her akşam yaptığım telefon görüşmelerinden edindiğim intibah gerçekten çok olumlu. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş