Gamze’den 5 gündür haber alınamıyor

14 Ağustos Perşembe günü Cerrah’ta evinin önünde oturduğu sırada ortadan kaybolan 19 yaşındaki Gamze’den 5 gündür haber alınamıyor. Gazeteciler aracılığıyla yetkililere seslenen acılı anne, “Kızımı bulun bana, getirin yavrumu! Yaşadığını bileyim başka bir şey istemiyorum.”diye konuştu.

Yayınlama: 20.08.2014
987
A+
A-

İnegöl’e bağlı Cerrah Mahallesi 1010. Sokak üzerinde bulunan 16 kapı numaralı binanın 1. katında ikamet eden Bulut ailesinin 19 yaşındaki genç kızı, iddiaya göre 14 Ağustos Perşembe günü evlerinin önünden kayboldu ve bir daha da kendisinden haber alınamadı.

 

Kızlarının kaybolmasının ardından Jandarma’ya da kayıp başvurusunda bulunan aile buradan da henüz bir sonuç alamayınca çaresiz kaldı.






 

6 GÜNDÜR YATAMIYORUM

Kızlarının hiçbir şekilde haber alamadıklarını belirten acılı anne Aysel Bulut şunları söyledi: Kızımı bulun bana, getirin yavrumu. Sevgilisi de varsa veririm ona yeter ki bir alo desin, yaşadığını öğreneyim. Perşembe günü sabah 11.00’e doğru kapımın önünden kayboldu çocuğum. Bulunmasını istiyorum. İlk kez böyle bir şey oldu, evde hiçbir problemi yoktu. 1 isterdi 5 alırdım yavruma. Cep telefonu yoktu, ulaşamıyoruz. Nereye gittiği ile ilgili hiçbir bilgim yok. Nereye gitti, kim götürdü, ne yaptı hiçbir bilgim yok. Yalvarıyorum sadece bir haber istiyorum, sağ olduğunu öğreneyim. Allah rızası için. Sabah kalktığında neşesi yerindeydi, gayet iyiydi. Bir sorun yoktu. Hayatından endişe ediyorum, çocuğuma ne oldu? Allah rızası için onu bulun. Yavrum üzüldüğümü bilsin. Sevdiğine gittiyse ne ağabeyi ne ben ne amcaları hiçbir şey demeyeceğiz. Yeter ki bir alo de bana… İstediğine gittiysen seni ona vereceğim. Bizi üzme Gamze, bizi üzme yavrum… 6 gündür yatamıyorum. Sadece bir alo de onu istiyorum.

 

GÖRENLER BİZE HABER VERSİNLER

Genç kızın Perşembe günü sabah 11.00’da evin önünde otururken birden bire kaybolduğunu belirten ablası Sibel Pala ise şunları söyledi: Nerede olduğunu bilmek istiyoruz. Kardeşimiz sağ mı iyi mi ne oldu bunu bilmek istiyoruz. Eğer sevdiği varsa ve ona gittiyse sıkıntı yok, ona vereceğiz. Yeter ki bir haber versin, iyi olduğunu bilelim. Başka hiçbir şey istemiyoruz. Gamze’yi görenlerin Allah rızası için haber vermesini istiyoruz. Jandarma’ya başvurduk. Ev ile hiçbir sorunu yoktu, ev kızıydı, hiçbir yere gitmezdi. Arkadaşı yoktu. Cep telefonu yoktu. İlk kez böyle bir şey oluyor. Hep annesi ile bizimle gezerdi. Arkadaş çevresine sorduk, hiç gören bilen yok. Perşembe gününden bu yana hiç haber alamadık. Sağlığından şüphe ediyoruz. Ne oldu zorla mı götürdüler bilmiyoruz. Allah rızası için görenler bize haber versinler.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş