İnegölspor’da kamp sona erdi

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz İnegölspor, Nevşehir Avanos’ta gerçekleştirdiği hazırlık kampı sonrası İnegöl’e gelerek ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Antrenman sonrası açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Şaban Yıldırım, “Bazı şeyleri belirlemek, taşları yerine oturtmak gibi hedeflerimiz olacak. Çalışmalarımız bu yönde sürecek. Lige kadar da mümkün mertebe diğer takımlara göre de hazır olmak istiyoruz” dedi.

Yayınlama: 12.08.2014
813
A+
A-

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz İnegölspor, Nevşehir Avanos kampını sonlandırarak İnegöl’e geldi.

 

HEDEFİMİZE ULAŞMIŞ DURUMDAYIZ






Nevşehir Avanos’ta gerçekleştirilen hazırlık kampının ardından İnegöl’e dönerek ilk antrenmanına çıkan İnegölspor’un son durumu hakkında açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Şaban Yıldırım, “Planladığımız gibi gittiğimizi düşünüyoruz. Hem burada hem Nevşehir’de yapmış olduğumuz çalışmalarda hedeflediğimiz yerde olduğumuzu sanıyoruz. Fiziksel olarak hazırlanmak ve bir yandan da oyuncularımızı daha yakından tanımaktı amacımız. Özellikle Nevşehir kampında oyuncularımızın neler yapabileceği ve özellikleri hakkında daha detaylı bilgi sahibi olduk. Şuanda o hedefimize ulaşmış durumdayız” dedi.

 

TAŞLARI YERİNE OTURTMAK GİBİ HEDEFLERİMİZ OLACAK

Programda bazı değişiklikler olduğunu ve kamp yerini değiştirmek zorunda kaldıklarını belirten Yıldırım, “Orada yemeklerde biraz sorun yaşadık maalesef. Esentepe’ye geçeceğiz ve maç programımızda biraz değişiklik olacak. Oradaki amacımız da yavaş yavaş takımın sistemi üzerinde daha yoğun çalışmak, teknik ve taktik olarak sistem olarak daha hazır hale gelmek, bazı şeyleri belirlemek, taşları yerine oturtmak gibi hedeflerimiz olacak. Çalışmalarımız bu yönde sürecek. Lige kadar da mümkün mertebe diğer takımlara göre de hazır olmak istiyoruz” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş