Ankara deplasmanının sponsoru Rendi

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Gurup’ta mücadele eden İnegölspor, 2. hafta mücadelesin deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşacak. Karşılaşmanın sponsoru ise Rendi Mobilya oldu.

Yayınlama: 05.09.2014
798
A+
A-

PTT 1. Lig parolası ile lige başlayan temsilcimiz İnegölspor, ilk hafta mücadelesinde Pazarspor’u mağlup etmişti. 2. Hafta mücadelesinde deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşacak olan temsilcimizin sponsoru ise Rendi Mobilya oldu.

 

PAZARSPOR KARŞISINDA ALDIĞIMIZ GALİBİYET HEPİMİZİ SEVİNDİRMİŞTİR






Düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan İnegölspor Basın sözcüsü Ahmet Ortakçı, “Sezonun açılış maçında Pazarspor karşısında aldığımız galibiyet hepimizi sevindirmiştir. Daha yolun başında olmamıza rağmen, aldığımız 3 puan hem tüm camiamıza moral olmuş hem de sezona iyi bir başlangıç yapmamızı sağlamıştır” dedi.

 

İLK DEPLASMAN MAÇINA, RENDİ MOBİLYA SPONSOR OLMUŞTUR

Rendi Mobilya’nın Ankara deplasmanında takımın sponsorluğunu üstlendiğini söyleyen Ortakçı, “Bildiğiniz üzere takımımız 7 Eylül Pazar günü deplasmanda Ankaragücü takımı ile karşılaşacaktır. 2014-2015 Futbol Sezonu’nun bu ilk deplasman maçına, Rendi Mobilya sponsor olmuştur. Kendilerine, Yönetim Kurulu ve ekibimiz adına teşekkür ediyoruz. İnegöl’deki diğer firmalarımızı da önümüzdeki günlerde İnegölspor’a destek olmaya davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

TAKIMIMIZDA SAKAT VE CEZALI OYUNCU BULUNMAMAKTADIR

Takımda sakat ve cezalı oyuncu bulunmadığını belirten Ortakçı, konuşmalarını şu ifadelerle tamamladı: Takımımızda sakat ve cezalı oyuncu bulunmamaktadır. Takımımız Ankaragücü deplasmanına hazırdır. Ankaragücü köklü takım ve kendilerine saygı duyuyoruz. Biz İnegölspor olarak gücümüzün farkındayız. Hedefimiz bu deplasmandan puan veya puanlarla dönmektir. Bu deplasmanda, sadık taraftarımızın desteklerini yanımızda görmek istiyoruz.

 

FİRMAMIZ RENDİ MOBİLYA KARŞILAŞMAYA SPONSOR OLMUŞTUR

Rendi Mobilya sahiplerinden Zekeriya Yaprak ise, “Spor Toto 2. Lig Kırmızı Gurup’ta mücadele eden, hedefini PTT 1. Lig olarak belirleyen şehrimizin takımı İnegölspor’umuzu Ankara deplasmanında destekliyoruz. Firmamız Rendi Mobilya karşılaşmaya sponsor olmuştur. İnegölspor’umuzu bu karşılaşmada ve PTT 1. Lig yolunda başarılar dileriz” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş