Gençler Gücü kendisini check etti

Yeni sezon çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Gençlergücü Spor Kulübü yönetimi düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Yaklaşık 40 gün önce yönetime seçilen yeni yönetim bugüne kadar alınan mesafeyi değerlendirerek, geleceğe dair nasıl bir yol haritası izleyeceklerini masaya yatırdı.

Yayınlama: 10.07.2014
1.176
A+
A-

İnegöl Gençler Gücü Spor Kulübü Yönetim Kurulu İftarda bir araya geldi. Mübarek Ramazan ayı nedeni ile yönetim kurulu olarak Ertuğrulgazi Konağında bir iftar tertip ettiklerini ve geride kalan 40 gün sonunda yapılan çalışmaların değerlendirildiği ifade eden Kulüp Başkanı Ergün Yıldız, önümüzdeki süreçte izlenecek yol haritası konusunda görüş alışverişlerinin olduğu faydalı bir toplantı gerçekleştirdiklerini ifade etti.

 

HALKIMIZIN DESTEĞİNİ BEKLİYORUZ






Yıldız konuşmasını şöyle sürdürdü: İnegöl Gençler Gücü Spor Kulübü Yönetim Kurulu olarak göreve geldiğimiz günden itibaren yeni sezon için belirlediğimiz hedef doğrultusunda çalışmalara başladık. Bu bağlamda öncelikle görev dağılımını gerçekleştirerek transfer çalışmalarına start verdik. İnegöl Gençler Gücü olarak 2014/2015 sezonunda hedefim üst sıraları zorlamaktır.  Ayrıca Bölgesel Amatör Lig’de İnegöl’ün tek temsilcileri olmaları nedeni ile bu sezon önemli başarı elde etmek için çalışıyoruz bu süreçte her zaman yanımızda olan sporsever İlçe halkımızın desteğini bekliyoruz.

 

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Yemek sonrası Transfer Komitesi Başkanı İbrahim Ergün yönetim kuruluna transfer çalışmalarında gelinen son durum hakkında bilgi verdi.

 

GENÇLER 4 AĞUSTOS’TA ÇALIŞMARA BAŞLIYOR

İbrahim Ergün ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi: İnegöl Gençler Gücü Spor olarak yeni sezon için öncelikle Teknik Kadro için Erol Arslan, Murat Ulu ve Şenol Tüfekçi ile A Takım, Refik Koç, Fikret Yavuz ve yıllarca Doğan Spor Kulübüne hizmet etmiş Mustafa Atar hocamız ile alt yapı olarak anlaşarak teknik kadromuzu şekillendirdik. Sonrasında ise; iç transfer’de Kaleci Güney Ayan ve Oğuzhan Hayrandere ile  Burak Ay, Egemen Yılmaz, Tobby Peter ile anlaştık. Dış transferde ise İzmir Spor’dan Fatih Koyugölge, Kırıkkale Spor’dan Mert Bulut, Bartınspor’dan  Muhammet Utku, Merzifonspor’dan Ş.Hakan Yenen, İzmit Belediye Spor’dan Mesut Sercan Kılıçaslan, Kafkas Spor’dan Özgür Gür, Yenişehir Belediye Spor’dan Orhan Çil, Bandırma Spor’dan Nedim Bozalp, Belçika Olvi Gent Takımından Tarık Arıcı ve Trabzon Sürmene Spor’dan Furkan Reis anlaşarak takımımızı yeniden yapılandırıyoruz. Şuan ise sağbek ve orta saha için iki önemli isimle görüşüyoruz. Bu transferleri de yaparak transferi bitireceğiz. Teknik Sorumlumuz Erol Arslan nezaretinde yeni sezon çalışmalarına 4 Ağustos’ta başlayacağız.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş