Yenice hedefe kilitlendi

Süper Amatör Ligi play-off karşılaşmalarında geçtiğimiz hafta Kafkasspor’u yenerek BAL Ligine bir adım daha yaklaşan Yenicespor hedefe kilitlendi. Yenicespor’da tek hedef galibiyet!

Yayınlama: 10.04.2014
968
A+
A-

Bölgesel Amatör Lig’e yükselme müsabakaları olan play-off gruplarında mücadele eden temsilcimiz Yenicespor, Pazar günü oynayacağı Hamitler maçının hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürüyor.

 

HEDEFİMİZE EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ






Geçtiğimiz hafta Kafkasspor karşısında son dakikalarda gelen golle 3 puanı hanesine yazdıran ve BAL için umutlarını yeşerten temsilcimizde Teknik Direktör Yalçın Yeşil, Hamitler karşısında yılın maçına çıkacaklarını söyledi. Yenicespor Teknik Direktörü Yalçın Yeşil, Kafkasspor maçının kendileri için önemi büyük olan bir müsabaka olduğunu söyledi. Karşılaşmanın ardından iki takımın futbolcularına, taraftarlarına ve yöneticilerine yakışır şekilde dostluk görüntülerini gördüklerini hatırlatan Yeşil, “Maçta üstün olan taraf bizdik ve birçok pozisyondan yararlanamadık. Ancak yediğimiz beraberlik golünün ardından rakip üzerindeki baskıyı arttırdık. Maçı çok daha farklı bir skorla kazanabilirdik. Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremesek de son dakikalarda bulduğumuz golle galip gelmeyi başardık. BAL ligi yolunda çok önemli bir 3 puanı hanemize yazdırdık. Hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.

 

HAMİTLER MAÇI BİZİM İÇİN YILIN MAÇI OLACAK

Hamitler karşılaşmasını da değerlendiren Yalçın Yeşil konuşmasında şu ifadelere yer verdi: Şu anda takımımızda sakat ve cezalı oyuncumuz yok. Tam kadro olarak çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Hamitler karşısında mutlaka galip gelmeliyiz. Galip geldiğimiz takdirde liderliği ele geçirebiliriz. Bu açıdan Hamitler maçı bizim için yılın maçı olacak. Yenice ve İnegöl’ü BAL ligine bir adım daha yaklaştırmak ve en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Başarımızda pay sahibi olan ve her zaman yanımızda olan Yenicespor Başkanı Sebahattin Göztepe ve yöneticilerimize teşekkür ediyoruz. Bizi yönetimimiz kadromuz çok geniş olmasa da biz mutlu bir aileyiz. BAL ligine çıkarak tüm sevenlerimizi mutlu etmek istiyoruz.

 

KAFKASSPOR’A DA BAŞARILAR DİLEDİ

Play-Off’ta BAL mücadelesi veren Kafkasspor’a da İznik maçında başarılar dileyen Yeşil, “Onlarında 3 puan alıp BAL ligi hedeflerini sürdürmesi bizi de mutlu edecektir” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş