İnegölspor’da gündem transfer

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz İnegölspor’da Bandırmaspor karşısında alınan mağlubiyetin ardından gözler ara transfer döneminde yapılacak transferlere çevrildi.

Yayınlama: 25.11.2014
646
A+
A-

Karşılaşma sonrası objektiflerin karşısına geçen İnegölspor Başkanı Eşref Güç, şampiyonluk için mutlaka transfere ihtiyaç duyduklarını söyledi.

 

TRANSFERLER İLE DAHA İYİ TAKIM OLACAĞIZ






Karşılaşma sonrası soruları cevaplayan Eşref Güç, “bugün galibiyet için çıktık. Yenseydik lider olacaktık. Ama maalesef olmadı. Bugün biraz tutuktuk, çocuklar heyecanlıydı galiba. Tabi hayat devam ediyor. Önümüzde zorlu maçlar var. İkinci yarı Bandırma’yı Bandırma’da yenebiliriz. Bizim bu maçta eksiklerimizde ortaya çıktı. Forvet bölgesine takviyeye ihtiyacımız var. Defansta sağ beke ligin 2. yarısında transfer yapabiliriz. Takıma takviye yapmazsak işimiz zor. Lig uzun bir maraton e kolay kolay bitecek bir iş değil. Ligin 2. yarısında yapacağımız takviyelerle birlikte daha iyi bir İnegölspor izleyeceğimizi düşünüyorum. Futbolda mağlup olmakta var. Hem biz hem de futbolcu kardeşlerimiz üzüldü. Bandırmaspor’u tebrik ediyorum iyi mücadele ettiler. Bizde onları orada yenmek istiyoruz. Bugün Göztepe kazandı ve puanlarımız eşitlendi. Ligde şampiyon olarak çıkmak kolay ancak play-off oynayarak çıkmak daha zor. Biz nerede hata yaptığımızı tespit edip çözmeye çalışacağız” ifadelerini kullandı.

 

MAÇTAN ÇIKARMAMIZ GEREKEN DERSLER VAR

Teknik Direktör Şaban Yıldırım ise, “İstediğimiz gibi oynadığımızı söyleyemem. 2.yarı biraz daha baskılı oynamak istedik. Orta sahayı elimize alarak oynamak istedik. Nispeten başarılı olduk ama daha başarılı pas yapabilmemiz gerekiyordu. Daha fazla rakibe etkili olmamız gerekiyordu. Maalesef onu beceremedik. Tabi bu oyunda çıkarmamız gereken dersler var. Önümüzde daha çok maç var. Bizde gidip onları orada yenebiliriz. 20 maç var. 20 maç sonunda önemli olan birinci olmak. Bizde onun için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu maçtan çıkarmamız gereken dersleri çıkarmalıyız” dedi.

 

İSTEDİĞİMİZ OYUNU SAHAYA YANSITAMADIK

İstedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını belirten Yıldırım, “Rakibin de çok etkili olduğu söylenemez. Tabi 1 gol buldular. 2. yarı baskı kurduk ama o baskıyı daha fazla rakip üzerinde kurmalıydık. Daha fazla etkili olmalıydık. Tabi her şeye rağmen pozisyon bulduk. O pozisyonlar gol olabilirdi ama doğrusunu istemek gerekirse benim kafamdaki oyunu sahaya yansıtamadık. Bandırmaspor şuanda grubumuzun en fazla puan toplayan takımı dolayısıyla en başarılı takımıdır. Ben öyle görüyorum” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş