Kafkas’tan 8’li imza

BAL hedefiyle sezon hazırlıklarını sürdüren Kafkasspor’da transfer çalışmaları aralıksız sürüyor. Yeşil-beyazlı ekip dış transferde 3, iç transferde ise 5 oyuncuyla sözleşme imzaladı.

Yayınlama: 04.07.2014
1.020
A+
A-

Önceki gün kulüp tesislerinde birkaç saat arayla düzenlenen imza törenleriyle takımın yeni oyuncuları kendilerini Yeşil Beyazlı renklere bağlayan imzaları attılar.

 

İç transferde; Ömer Pal, Metin Oğul, Yücel Rehber, Fatih Özbek ve Tunahan Bayraktar ile anlaşma sağlanırken, dış transferde ise; İnegölspor forması giyen Salih Tohumcu, Oğuzhan Batkı ve Kadir Keskin Kafkasspor kadrosuna dahil edildi.






 

ŞAMPİYONLUĞU UNGAN’A HEDİYE EDECEĞİZ

İmza törenleri sırasında bir açıklama yapan Kafkasspor Yönetim Kurulu Üyesi Bahattin Korkmaz şunları söyledi: Kafkasspor büyük bir camia. Bunu bu sezon daha da iyi göstereceğiz. Hedefimiz her zamanki gibi BAL ligi. İnşallah çıkacağız. Kafkasspor her branşta olduğu gibi futbolda da başarılı. Bu yıl da böyle olacak. Taraftarımızla, camiamızla, futbolcularımızla biz bu yıl BAL ligine kilitlendik. Şampiyonluğu da Başkanımız Metin Ungan’a armağan edeceğiz.

 

GÜZEL BİR TAKIM ORTAYA ÇIKARMAYA ÇALIŞIYORUZ

Kafkasspor Futbol Şube Sorumlusu Cemil Ter ise şöyle konuştu: Bölgesel Amatör Lig hedeflerimiz doğrultusunda 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş