İNEGÖLSPOR BAŞKANLIĞINA 3 KİŞİ TALİP OLDU

Belediye Başkanı ve İnegölspor Onursal Başkanı Alinur Aktaş, 24 Mayıs’ta kongresi gerçekleştirilecek İnegölspor’da, mevcut başkanın yanı sıra 2 adayın daha başkanlık için talepte bulunduğunu ifade etti.

Yayınlama: 03.05.2016
465
A+
A-

İnegölspor Onursal Başkanı Alinur Aktaş, Bordo Beyazlı temsilcimizin Eyüpspor maçı öncesi yaşadığı olaylarve Play-Off şansının kaçmasıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

 

GÖREVİNİ YAPMAYAN BİR TEK İNEGÖLSPOR’DU






İnegölspor Onursal Başkanı Alinur Aktaş; “Ben Bursa Belediyeler Birliği Başkan Vekili olduğum için 2 gün yurtdışındaydım. Maça da gidemedim. Emniyetle alakalı gerekli tedbirler alındı ama 20 milyonluk İstanbul’da nahoş görüntüler var. Biz takım avukatımızla ilgili başvurularımızı yaptık. Soyunma odalarındaki hal ve hareketler, yazılarla ilgili oyuncularımız olumsuz etkilendi. Fakat asla mağlubiyeti de buna bağlamıyoruz. Tuzla yense de bir şey değişmeyecekti ama Ankaragücü yendi. Geçen hafta iddiası olmayan Amed, Ankaragücü’nü yendi. Bu hafta da Aydınspor’u yendiler. Tarsus düşmüş olmasına rağmen Kartal’ı da düşürdü.  Burada tek görevini yapmayan İnegölspor’du. Beraberlik de yetiyordu. Ama olmadı. Dün teknik heyet ve futbolcularımıza veda yemeği verildi. Teşekkür edildi ve ödemeleri yapıldı. Bu yılın hesabı kapatıldı. Çok arzu ederdik, çok isterdik. Belki yine finallerden penaltılardan dönerdik, acı olurdu ama. İnegölspor bize güzel heyecanlar yaşattı. Nasip böyleymiş. Takdir buymuş” dedi.

 

BAŞKANLIĞA TALİP ÇOK

24 Mayıs tarihinde de kongre gerçekleştirileceğini aktaran Aktaş, “Bununla alakalı mevcut Başkanımızla görüşeceğiz. Başka görüşmeyi düşünenler var. Bizim de kendimize göre hesabımız kitabımız var. Ben şunu ifade edeyim. Milyon dolarlık ihracat yapan iş adamlarının olduğu, futbola meraklı çok sayıda insanın olduğu bir ilçede dolu dolu kongreler olmalı. Birilerinin konuşmaktan ziyade icraatın başına geçmeli. Bu iş sadece Belediye Başkanına hapsedilecek kadar basit bir iş değil. İlgili arkadaşlardan konuya sahip çıkmalarını istiyorum. Herkes bu noktada elini taşın altına koymalı. Biz elimizden geleni yapmaya çalışırız. Gönüllü arkadaşlar var. Mevcut başkanın yanında başkanlığı düşünen iki ayrı arkadaşımız var. Onlarla da görüşeceğim. Ben bu işin hamisi, onlar da bu işi benden almak isteyen insanlar olarak düşünülmemeli. Ben İnegölsporla ilgili karar verici olmak istemiyorum. İnegölspor kendi ayakları üzerinde duracak noktada olmalı” ifadelerini kullandı.

 

HABER: Serhat ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş