Karadeniz Güvenspor’da istifa

Karadeniz Güvenspor Teknik Direktörü İbrahim Oğuzay, takımdaki kötü gidişatın ardından görevinden istifa etti. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 10.02.2015
749
A+
A-

Süper Amatör Lig A Grubu temsilcimiz Karadeniz Güvenspor’da ilk devre gösterilen başarılı performansın ardından yaşanan düşüş teknik heyette deprem yaşattı. Özellikle son haftalarda alınan kötü sonuçların ardından Play-Off hattından uzaklaşan Karadeniz Güvenspor’da Şota lakaplı Teknik Direktör İbrahim Oğuzay, görevinden istifa etti. Aldığı bu kararı sosyal medya üzerinden duyuran Oğuzay; “İyisiyle, kötüsüyle, yanlışıyla, doğrusuyla yaklaşık 6 aydır yapmış olduğum Karadeniz Güvenspor antrenörlüğünü bırakmış bulunmaktayım. Bu süre içerisinde fedakârca çalışan ve her zaman yanımızda olan futbolcu arkadaşlarımıza, yöneticilerimize sonsuz şükranlarımı sunarım” ifadelerine yer verdi.

 

YÖNETİCİLİĞE DEVAM EDECEK






Konu ile ilgili kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan Başkan Metin Öztürkoğlu ise, alınan kötü sonuçların ardından Oğuzay’ın kendi isteği ile Teknik Direktörlük görevinden ayrıldığını, diğer yandan sürdürdüğü yöneticilik görevine ise devam edeceğini ifade etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş