Öğrencilere bedava eğlence

İnegöl Bowling Adası, gerçekleştirdiği kampanya kapsamında takdir veya teşekkür alan öğrencilere sömestr tatili içerisinde 1 oyun hediye ediyor.

Yayınlama: 27.01.2015
625
A+
A-

İnegöl AVM içerisinde bulunan Bowling Adası’nda öğrencilere yönelik olarak çalışmalar sürüyor. Gerçekleştirilen kampanya kapsamında takdir veya teşekkür alma hakkı kazanan öğrenciler 15 tatil içerisinde belgelerini yanlarında götürdükleri takdirde 1 oyun bedava kazanma hakkına sahip olacaklar.

 

İNEGÖL’DE BİR İLK






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Bowling Adası İşletmecisi Mehmet Latif Kaya, “Okullarda eğitime katkıda bulunabilmek istedik. Başarılı olan, takdir veya teşekkür alan ve belgeleri ile bize gelen öğrencilerimize 1 oyun bowling hediyesi verdik. Kampanyamız 26 Ocak-07 Şubat tarihleri arasındaki sömestre tatili içerisinde geçerlidir. Öğrencilerimize bowlingi aşılamak, tanıtmak amacıyla bu etkinliği yapıyoruz. İnşallah muvaffak olacağız. İlkokuldan liseye kadar tüm öğrencilerimizi kapsayan bir program bu. Daha önce yapılmamıştı, ilk defa gerçekleştiriyoruz. Bu Bowling Adası’nın Malatya, Mersin, İzmit, İnegöl, Kayseri, Ankara ve Elbistan şubelerinde geçerli olan ve İnegöl’de ilk defa yapılan bir kampanya. Devamı gelecek inşallah. Yaz döneminde de yapmayı düşünüyoruz. Umarım başarılı olacağız” dedi.

 

TURNUVALAR SÜRÜYOR

Firmalarla yapılan turnuvaların da devam ettiğini aktaran Kaya, “Kış sezonu başladı. İnegöl özellikle fabrika imalat bölgesidir. Kış sezonu biraz daha yavaşladığından insanlar biraz daha sosyal aktiviteye zaman ayırabiliyorlar, yazın biraz daha yoğun olduğundan turnuva sezonunu kışa ayarlıyoruz. Firmalar için de bu tür organizasyonlar devam edecek” şeklinde konuştu.

 

AİLE ORTAMI OLUŞMAYA BAŞLADI

İnegöl’ün bowling kültürünün geçtiğimiz senelere göre biraz daha oturduğunu aktaran Kaya, “Her geçen gün müşteri kalitesi, potansiyeli artıyor. Salonumuz içerisindeki değişiklik, hijyen ve hizmet kalitesi her geçen gün artıyor. Müşteri talebine göre biz de arz çalışmalarını arttırıyoruz. Bu konuda daha iyi olacağına inanıyoruz ve daha ilerisine taşımaya çalışıyoruz. Geçtiğimiz dönemlere göre şuan aileler daha yoğun geliyorlar. Tam bir aile ortamı oluşmaya başladı. Daha da iyi olacak” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş