Avarlar kavşağında zincirleme kaza

Avarlar kavşağında zincirleme kazaya neden olan araç, 4 yaralıyı arkasında bırakarak kayıplara karıştı. Emniyet ekiplerinin olay yerinde düşen bir plakayı sorgulamaları sonucunda, kaçan araç sahibini tespit etti. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 23.06.2014
852
A+
A-

Avarlar kavşağında zincirleme kazada 4 kişi yaralandı. Zincirleme kazaya neden olan ve olay yerinden kaçan araç sürücüsü ise, olay yerinde düşen plakayla yakayı ele verdi.

Kaza akşam saat 21.45 sularında Avarlar kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Ankara istikametinden İnegöl istikametine gelmekte olan Gökhan Yazıcı idaresindeki 16 KDB 25 plakalı otomobil kırmızı ışıkta bekleyen Celil Yücedağ idaresindeki 16 PJ 147 plakalı otomobile şiddetli bir şekilde çarptı. Çarpmanın etkisiyle takla atarak hurdaya dönen Celil Yücedağ idaresindeki araç kırmızı ışıkta bekleyen Semih Erçevik idaresindeki 16 BLG 69 plakalı araca çarptı. Zincirleme kazanın son kurbanı ise Mustafa Özdemir idaresindeki 16 J 3759 plakalı özel otomobil oldu.
YARALILARDAN 1’İ AĞIR
Kaza sonucu Celil Yücedağ ağır şekilde yaralanırken aynı araçta bulunan Havva Yücedağ, Kevser Yücedağ hafif şekilde yaralandı. Yaralılar kaza yerine gelen 112 acil servis ambulansları ile İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırılırken, kazaya sebebiyet verdiği iddia edilen Gökhan Yazıcı ise aracıyla kayıplara karıştı.
KENDİSİDE YARALANDI
Kaza yerine gelen trafik ekipleri burada yaptıkları incelemede kazaya karışıp kaçan aracın plakasını buldular. Plaka üzerinden harekete geçen emniyet ekipleri kısa sürede kazaya karışan Gökhan Yazıcı ve otomobilini Pazartesi Pazarı içerisinde park halinde buldu. Burada yapılan incelemede aracın kazaya karıştığı kesinleşirken, araçta yolcu koltuğunda bulunan Emir Mintaş’ın baygın halde ve yaralı olduğu tespit edildi. Yaralı Mintaş olay yerine gelen ambulans ile acil servise kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili tahkikat ise sürüyor.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş