“Neden korkuyorsunuz?”

Cumartesi günü seçim çalışmaları kapsamında sanayi esnafını ziyaret eden İnegöl Belediye Başkanı ve AK Parti İnegöl Belediye Başkan Adayı Alinur Aktaş, söz vermesine rağmen ortak yayına katılmayan MHP İnegöl Belediye Başkan Adayı Fikret Fidan’ı eleştirdi. “Neden korkuyorsunuz?” diye Fidan’a soru yönelten Aktaş, “Eğer yıpranmışsam ben yıpranmışım 10 yıldır Belediye Başkanıyım. Siz icranın başında değilsiniz ki. Neyi konuşmaktan kaçıyorsunuz?” diye konuştu.

Yayınlama: 24.03.2014
829
A+
A-

Seçim çalışmalarını mobilya sanayide esnaf ziyareti ile sürdüren İnegöl Belediye Başkanı ve AK Parti İnegöl Belediye Başkan Adayı Alinur Aktaş, ziyaretlerin ardından basın mensuplarına yaptığı değerlendirmelerinde, söz vermesine rağmen Süper Kanal TV ile Kanal 16 tarafından gerçekleştirilen ortak yayına katılmayan MHP İnegöl Belediye Başkan Adayı Fikret Fidan’ı eleştirdi.

 

NEYİ KONUŞMAKTAN KAÇIYORSUNUZ?






Aktaş konuşmasında şunları söyledi: Biz iki TV ortak programa bizi çağırdılar. 3 hafta önceden söylendi. Birkaç kez teyit alındı. Aynı teyit MHP’li Fikret Fidan’dan da alınmış. Yarım saat öncesinden katılamayacağını kaydetmiş. Bunu ben seçmene karşı saygısızlık olarak değerlendiriyorum. Yarın öbür gün seçilirseniz 236 binlik İnegöl’ün Belediye Başkanı olacaksınız. Neden korkuyorsunuz? Eğer yıpranmışsam ben yıpranmışım 10 yıldır Belediye Başkanıyım. Siz icranın başında değilsiniz ki. Neyi konuşmaktan kaçıyorsunuz? Gideceksiniz meydanlara bizim ayrımcılık yaptığımızı dile getireceksiniz, 10 yıldır hiçbir şey yapmadığımızı söyleyeceksiniz, pazarcıları kovduğumuz iftirasını yayacaksınız. Bunları benim yüzüme söyleyeceksiniz. Eğer arzu ederse ben istediği kanalda tartışırım. Ben baştan beri projelerle ilgili konuşuyorum. Seçim beyannamem var al elinde incele; konuşalım. Senin partinin de yaptıklarını konuşalım. Keles’te yaşayın demişim. Bunu asla kabul edemem. Ben böyle bir şey demedim. Ama beni çok seven bir gazeteyi eline alıp bunu kullandı. O gazetenin söylemleri ile beni vurmaya çalışıyor.

 

İNEGÖL HAKSIZLIKLARA KARŞI EN GÜZEL CEVABI VERECEKTİR

Sonra olarak Bursa’da gerçekleşen AK Parti mitingine de değinen Aktaş, şunları söyledi: “Muhteşem bir mitingdi. Bu millet Başbakanımızı seviyor. AK Parti bu milletin umudu olma devam ediyor. Bursa’da gördüğümüz tablo gelecek adına bizleri ümitlendirdi. Bu millet Tayyip Erdoğan’ın çok güzel şeyler yapacağını biliyor. Kendisine haksızlık yapıldığını biliyor. Bursa da, İnegöl de bu haksızlıklara karşı en güzel cevabı verecektir”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş