Mollaer’e büyükşehir desteği

Seçim çalışmalarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi İnegöl Belediye Başkan Adayı Şevket Mollaer’e dün Milletvekili Kaleli ve Büyükşehir adayı Şahin’in de bulunduğu kalabalık bir ekip eşlik etti.

Yayınlama: 08.03.2014
1.712
A+
A-

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren CHP İnegöl Belediye Başkan Adayı Şevket Mollaer’e; CHP Bursa Milletvekili Sena Kaleli, CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Necati Şahin ve CHP Bursa İl Başkanı Metin Çelik eşlik etti.

Ziyaretleri kapsamında CHP heyeti İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası’nda işadamlarıyla da bir araya geldi.

TİCARİ REKABETTE ÖNÜMÜZDEKİ ENGELLER KALDIRILSIN






İTSO’nun toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette konuşan İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Anıl şunları söyledi: Gönül arzu ediyor ki bu yarış demokratik ölçüler içerisinde kırmadan dökmeden, Türkiye’ye yakışır bir şekilde tecelli etsin. Sandıktan çıkan sonuca hep birlikte uyalım, yorumlayalım. Yolumuza devam edelim. Bizimde seçimlerden sonra çıkacak sonuçlardan bir takım beklentilerimiz var. Biz ilk önce seçimlerin sonucunda özel sektörün daha rahat yürüyebileceği önündeki engellerin kaldırılabileceği bir ortam arıyoruz. Dünyadaki rakiplerimizle aynı koşullarda mücadele etme azmi ve gayreti içerisindeyiz. Önümüzdeki engeller ayağımızdaki prangalar kaldırılırsa daha hızlı koşabilme, dünyanın gelişmiş ülkeleri ile eşit şartlarda ve rahat mücadele etmenin yollarını arıyoruz. Siyasi partilerimizden önümüzdeki engellerin kaldırılması konusunda taleplerde bulunuyoruz. Tabi seçimlerin hür bir ortamda, insanların hür iradesinde gerçekleşmesi çok önemli. Demokrasinin işlemesi ve daha kaliteli yerlere gelmesi çok önemli. İnsan hak ve hürriyetleri çok önemli. Hukuk’un üstünlüğü çok önemli. Biz iş dünyası ve iş adamları bu beklentiler içerisindeyiz. Bu Türk insanına sunulmalı. Türkiye’de genç ve çok müteşebbis bir ruh var. Biz ne para istiyoruz, ne finansman istiyoruz. Biz sadece eşit şartlar istiyoruz.

YAĞMUR SUYU KANALLARINI AYIRACAĞIZ

CHP İnegöl Belediye Başkan Adayı Şevket Mollaer yaptığı konuşmasında şunları söyledi: İnegöl caddeleri araçların işgali altında. Kadınlarımız kaldırımlarda çocuk arabaları ile gezemez durumda. Bisikletli hemşerilerimiz yolların ortasında gezmek zorunda kalıyor. Altyapımız Allah’a emanet. İnegöl gerçekten hizmete muhtaç. Biz öncelikle caddelerimizi işgalden kurtararak, bölge otoparkları projesini hayata geçireceğiz. Atatürk bulvarını iki yönlü trafiğe açacağız. Yağmur suyu kanallarını ayıracağız. İkinci OSB’nin harekete geçmesiyle birlikte İnegöl nüfusunda artış olacak. Bu nedenle yollarımızla alakalı çalışmaları yapıp, yol kenarlarında araçları kaldırmamız lazım.

İNEGÖL’Ü BİR DÜNYA MARKASI YAPMA ŞANSIMIZ OLABİLİR

İTSO’da ki ziyarette son olarak söz alan CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necati Şahin şunları kaydetti: İnegöl bizim için çok önemli bir merkez olacak. Özellikle mobilya tasarımı konusunda, İnegöl’ü bir dünya markası yapma şansımız olabilir. İnegöl, özellikle tarım, sanayi, iş gücüyle Bursa’dan geride olmayan, hatta artısı olan bir yer. Şu andaki huzur mahallesi dışında çarpık yapılaşma olmayan bir yer.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş