İçme Suyu Barajı ihaleye çıkıyor

Bursa AK Parti Milletvekili Hüseyin Şahin, Hocaköy Mahallesi asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi. İncelemenin ardından Hocaköy Barajı ile ilgili açıklamalarda bulunan Şahin, “İnegöl’ümüze 50-60 yıllık temiz içilebilir kaynak suyunu temin edecek. İinşallah 25 Haziran’da ihalesi gerçekleştirilecek” dedi.

Yayınlama: 21.05.2015
807
A+
A-

Bursa AK Parti Milletvekili Hüseyin Şahin, yıllardan beri asfaltlanması beklenen Hocaköy Mahallesi ile İnegöl arasındaki yolun asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.

 

ONLAR KONUŞUR AK PARTİ YAPAR DİYORUZ






İncelemenin ardından açıklamalarda bulunan Şahin, “Seçim kampanyası başlamadan önce biz Hocaköylü gençlerin bizden spor yapmak için istemiş oldukları malzemelerini hediye etmek için geldiğimizde, daha öncelerde bizden defalarca talep edilen, kamulaştırma ile ilgili sıkıntılarından dolayı bir türlü yapma imkânı bulamadığımız İnegöl ile Hocaköy arasındaki yolun sıcak asfalt yapılması, biliyorsunuz daha önceden İnegöl-Çeltikçi, Cerrah-Edebey ve Edebey ile Yenice yolu arasını sıcak asfalt yapmıştık. Yine İnegöl-İsaören, İnegöl-Deydinler, İnegöl-Ortaköy yollarını sıcak asfalt yapmıştık. Tabi köylümüz her şeyin çok iyisine ait. Sıcak asfalt yaparak, yolun konforlu bir şekilde ürünlerinin gerekli yerlere ulaşmasını istiyorlar. Araçlarının arıza yapmamasını arzu ediyorlar. Çok şükür 3 km’lik bu yolda kamulaştırma ile ilgili sorunlar aşıldı. Ulaştırma Daire Başkanlığımız ile birlikte burada incelemelerde bulunduk. İnşallah herhalde 2-3 güne kadar bitirilecek. Köy içerisinde yardım kalan yerler var. Onları da bitireceğiz. Biz hizmet etmek üzere siyaset yapan, milletin görev verdiği ve bu anlayışla hizmetini gerçekleştiren bir siyasi partiyiz. Ülkemizin makûs kaderini değiştiren ve 2023 hedeflerine hızla ilerlemesini sağlayan bir partiyiz. Onlar konuşur AK Parti yapar diyoruz” dedi.

 

3-4 YILA KADAR BİTİYOR

Hocaköy Barajının 25 Haziran’da ihale edileceğini belirten Şahin, “4 Yıllık bir süreçte, çok ciddi bir eforla planlamasını, projelendirilmesini ve ihaleye çıkış kararını ve mali imkânlarını, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’na çok şükranlarımı arz ediyorum. Onun destekleri ile mali imkânlarını oluşturduğumuz Hocaköy işçe suyu barajı İnegöl’ümüze 50-60 yıllık temiz içilebilir kaynak suyunu temin edecek. Bundan sonra inşallah 25 Haziranda ihalesi gerçekleştirilecek. Herhalde 3-4 yıl sürer. Bittikten sonra İnegöl’ümüz de yaz ve kış temiz su içeceğiz. Bereketli kaynak suyu içeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş