İHD’den Taban’a ziyaret

Yayınlama: 09.06.2024
27
A+
A-

İnegöl Hastane Derneği Başkanı Yasin Altuntepe ve yönetim kurulu üyeleri 31 Mart yerel seçimlerinde tekrar Belediye Başkanlığı görevine devam eden Alper Taban’ı makamında ziyaret etti.

İnegöl’ün yardımsever esnafıyla birlikte ortak hareket ederek dayanışma örneğini gösteren İnegöl Hastane Derneği, protokol ziyaretleri kapsamında yeniden göreve gelen İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ile bir araya geldi. Başkan Alper Taban’a ziyaret gerçekleştiren dernek yöneticileri ‘’Yine Yeniden Başkan Alper Taban” yazılı pastayı ikram ederek, başkan Taban ile istişarelerde bulundu.

BAŞKANIMIZI TEBRİK EDİYORUZ






Ziyarete ilişkin açıklama yapan İnegöl Hastane Derneği Başkanı Yasin Altuntepe yeniden göreve seçilen İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban’a tebrik dileklerini iletti. Altuntepe, ‘’İnegölümüzün güler yüzlü başkanı Alper Taban başkanımızı yeniden göreve seçilmesi münasebetiyle ziyaret gerçekleştirdik. ilgili alakaları için kendilerine teşekkür ediyoruz. İnegöl Hastane Derneği olarak İnegöl’ümüzün başta yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımız olmak üzere İnegöl’deki hastanelerimizin eksikliklerini gidermek adına var gücümüzle çalışıyoruz. Başkanımız da bu manada bizlere destek sağlıyor. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Bu güzel buluşmada başkanımızın yeni dönemini tebrik ettik. İnşallah yeni dönemde gerek hastanemiz gerekse de yardımların daha da güçlendiği bir dönem olacağına inanıyorum. Değerli başkanıma ilgi ve alakaları için teşekkür ediyorum” dedi.

HABER: ALİ RAŞİT BACAK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş