İnegölspor camiası Maksutlar’ı bekliyor

Yayınlama: 22.06.2024
328
A+
A-

İnegölspor’un geleceği için kritik bir süreç yaşanıyor. Uzun süredir beklenen kongre, sonunda bayram sonrasına ertelendi. Ancak bu erteleme, İnegölspor camiasını umutsuzluğa sürüklemek yerine, yeni bir heyecanla dolmasına neden oldu. Zira önümüzdeki günlerde yapılacak olan kongrede, Abdurrahman Maksutlar’ın başkanlığa kesin gözüyle bakılıyor.

İnegölspor’un mali zorluklarının arttığı ve liglerin sona ermesiyle birlikte kongre sürecine girdiği biliniyor. Ancak başkan adayının belirlenememesi, şehri ve taraftarları derinden üzmüştü. Son zamanlarda sürekli ertelenen kongre süreci, artık Abdurrahman Maksutlar’ın adıyla anılmaya başlandı. Maksutlar’ın, Belediye Başkanı Alper Taban ile yaptığı görüşmeler ve durum değerlendirmesi, camiayı umutlandırdı.

Abdurrahman Maksutlar, destek arayışlarını sadece belediye başkanıyla sınırlı tutmadı. Siyasi parti başkanlarıyla da bir araya gelerek İnegölspor için destek turunu genişletti. Bu gelişmelerin ardından Maksutlar, İnegölspor başkanlığı için gayri resmi bir aday olarak ortaya çıktı.






Bayramın sona ermesiyle birlikte, Abdurrahman Maksutlar’ın yönetim kurulunu belirlediği ve yeni sezona hazırlıklara başlamak için harekete geçeceği bekleniyor. İnegölspor camiası, Maksutlar’ın liderliğinde, geçmişteki zorlukları aşacaklarına ve yeniden başarıya doğru ilerleyeceklerine olan inancını her geçen gün daha da arttırıyor.

HABER: BİLAL KORKUT



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş