İnegölspor’un ilk deplasman sponsoru belli oldu

Yayınlama: 10.08.2023
266
A+
A-

İnegölspor’umuzun sezon açılış maçı olan Anagold 24 Erzincanspor maçının deplasman sponsoru Osmaniyespor başkanı Metin Şaka oldu.

Osmaniyespor Yönetimi Kurulu, İnegölspor Kulüp Başkanı Osman Sevim ve yönetimini ziyaret ederek yeni sezonda başarılar diledi.

Ziyarette konuşan Osmaniyespor Başkanı Metin Şaka,






“Şehrimizin göz bebeği olan İnegölspor yönetim kurulunu ziyaret etmek istedik.  Öncelikle Osmaniyespor’a kısa süre önce yönetim kuruluna geldik. Geldiğimiz günden bu güne kadar tesislerimizin atıl bir durumda olduğunu, tadilatın mutlak suretle olması gerektiğini gördük. Gereken ne varsa yapıyoruz. Osman Sevim ve yönetim kurulunun işi bizden daha zor biliyoruz. Göreve geldiğiniz günden beri yakından takip ediyoruz. Projeleriniz İnegolspor’umuzun menfaatlerini göz önünde tutarak ciddi çalışmalarınızı takdir ediyoruz. Yükünüz ağır göreviniz kutsal bizde bu manada sizlerin yanında olmak için buradayız ben Metin Şaka olarak bu taşın altına elimi koymak istiyorum. Kabul Görürseniz ilk deplasmanımız Erzincan sponsorluğunu üstlenerek bu manada yanınızda olmaktan da onur ve gurur duyacağım.  Burada ilk deplasman sponsorluğuna talip olduk ama ben bu desteğin devamının geleceğine inanıyorum” dedi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren İnegölspor Kulüp Başkanı Osman Sevim,

“Metin başkanımızın ziyaretinden çok memnun olduk. İnegöl bir spor şehri bunu sadece İnegölspor özelinde demiyorum tüm branşlardaki takımlarımız tüm liglerdeki takımlarımızın hedefleri var.  İnegölspor yönetimi olarak bu mücadeleleri bizde görüyoruz ve kulüplerimiz ile sürekli istişareler halindeyiz. İnegölspor yönetimi olarak zor bir göreve talip olduk bunun farkındayız ama hiçbir çekincemiz ve korkumuz yok. İnegölspor’un yanında koca İnegöl şehri var. Bu desteğin bir parçası olan Metin Şaka başkanım da elini taşın altına sokacağını söyledi.  El ele vererek İnegölspor’umuzu ait olduğu yere getireceğiz.  Deplasman sponsorluğu için ben tekrardan başkanımıza teşekkür ediyorum. Başkanımızın bu desteğinin bir işaret fişeği olacağını, desteklerin çığ gibi büyüyerek devam edeceğine inanıyorum” dedi.

HABER: BİLAL KORKUT



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş