Akhisarspor’da toplu imza

Yayınlama: 26.06.2023
152
A+
A-

Akhisarspor Başkanı Menderes Acar, yeni dönemde ses getiren bir kadro kurmak istediklerini belirterek 20 yeni oyuncu ile sözleşme imzaladıklarını açıkladı.

Bu sezon Süper Amatör Küme’de İnegöl’ü temsil edecek olan Akhisarspor, kadrosunu yeniledi. Başkan Menderes Acar, 20 yeni oyuncu ile sözleşme imzaladıklarını duyurdu.

Akhisarspor, Âdem Çelik, Emrah Mestan, Muhammed Demir, Murat Ak, Birindar Güneş, Tuncay Kaya, Arif Fidan, Yakup Kurt, Ayaz Çağlayan, Berkay Yıldırım, Harun Ülker, Mercan Açıl, Ömer Asaf Çelik, Halit Dali, Ahmet Demir, Maruf Karadeniz, İsmail Kılbaş, Enes Ağırbaş, Burak Yalçın ve Abdulkadir Korkmaz’ı kadrosuna katarak, kadrosunu tamamen yenilemiş oldu.






İmza töreninin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Acar, şu ifadeleri kullandı:

“Yeni sezonun bütün takımlarımıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum. İnegöl, spor anlamında önemli yatırımlar yapılıyor. Bizlerde bir kadro yapılanmasına gittik ve tecrübeli isimler ile genç isimleri bir araya getirdik. Gençlere yatırım yapmaya devam edeceğiz. Artık hiçbir şey eskisi gibi değil. Ligimizde konuşulan fiyatlar cidden can yakacak cinsten. Bu nedenle öz kaynaklardan beslenerek büyüyen bir takım olmak için elimizden geleni yapacağız”

İNEGÖL KAMUOYUNA ÇAĞRI

Liglerdeki fiyatların normal olmadığını belirten Acar, sözlerini şu ifadelerle sonlandırdı:

“Buradan tüm İnegöl’deki spor camiasına çağrımdır. İnanın bu fiyatlar normal değil. Her şeyi fiyatı arttı deniliyor ama Süper Amatör’de 700-800 bin liralar inanın normal değil. Ben ilçemizin tüm güzide takımlarına sesleniyorum; gelin buna ‘dur’ diyelim ve öz kaynaklarımızı genişletelim. Transfere verilecek olan bu paraları, öz kaynaklarımıza kullanalım”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş