Feci kaza can aldı

Yayınlama: 08.08.2024
657
A+
A-

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde meydana gelen olayda Yalova’dan traktörü ile Orhangazi’deki bir maden işletmesinden taş almaya gelen bir şahıstan haber alamayan yakınları, Yalova’dan Orhangazi’ye gelerek Süpürgelik mevkiinde traktörü buldular. Traktör sürücüsü ise traktörün altında hayatını kaybettiğini belirledi.

Olay Bursa’nın Orhangazi İlçesinde Yalova karayolu Süpürgelik Mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Yalova’da yaşayan Muharrem İnan (53) 19 PD 552 plakalı traktörü ile Yalova’dan Orhangazi’deki bir maden ocağından malzeme almaya geldi.

Yakınları ulaşamayınca araştırmaya başladılar.






Edinilen bilgilere göre yakınları uzun süre Muharrem İnan’a ulaşamayınca Orhangazi’ye geldiler. Yalova-Bursa karayolu Süpürgelik mevkiinde traktörü gören evli ve 4 çocuk babası olduğu belirlenen Muharrem İnan’ın da traktörün altında kaldığını farketti.

İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevkedildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Muharrem İnan’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri çevrede inceleme yaptı. Traktörün lastiğinin altında kaldığı belirlenen Muharrem İnan’ın hayatını kaybettiği bölgeyi şeritle çeviren olay yeri inceleme ekipleri inceleme yaptı.
Cumhuriyet savcılığı soruşturma başlattı
Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevkedilirken, şahsın nasıl traktör altında kaldığı araştırılıyor. Orhangazi Cumhuriyet Savcılığı ise olayla ilgili soruşturma başlattı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş