FETÖ OPERASYONLARI DEVAM EDİYOR 4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

İnegöl Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY silahlı terör örgütü soruşturması kapsamında biri polis 4 kişi yakalandı. Göz altına alınan 4 kişi şahıstan ikisi Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Yayınlama: 29.03.2017
753
A+
A-

İnegöl Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülmekte olan FETÖ/PDY silahlı terör örgütü soruşturması kapsamında, Bylock kullandığı tespit edilen ve daha önce ihraç edilen öğretmen A.A ve Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Bylock kullandığı tespit edilen ve hakkın yakalama kararı çıkarılan ihraç edilen polis memuru  R.B, İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele Ekipleri tarafından yakalandı. Her iki şahısta geçtiğimiz gün emniyetteki işlemlerinin arından mahkemeye çıkarıldı.

 

2 BYLOCKÇU DAHA YAKALANDI






Diğer yandan FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne olmak suçundan İnegöl Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülmekte olan soruşturma kapsamında, terör örgütünün şifreli haberleşme ağı olan Bylock kullandığı tespit edilen ve 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası mesleğinden ihraç edilen öğretmen A.Y ile R.A İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele Ekipleri tarafından yakalanarak göz altına alındı.

 

Gözaltına alınan her iki şahsında işlemleri devam ediyor.

 

HABER: UĞUR KESEN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş