Kızılay’dan ihtiyaç sahibi öğrencilere eğitim desteği

Yayınlama: 15.09.2024
19
A+
A-

Türk Kızılay İnegöl Şubesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da “Kızılay İyilik Çantam” kampanyası kapsamında 2024-2025 eğitim öğretim yılının ilk haftasında ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik anlamlı bir yardım gerçekleştirdi.

Kampanyanın sponsorluğunu üstlenen hayırsever bağışçının desteği ile 100 ihtiyaç sahibi çocuğa kırtasiye çeki ve okul kıyafeti dağıtıldı.

Yapılan yardımlar kapsamında her bir öğrenciye 1500 TL değerinde okul kıyafeti desteği sağlanırken, 1000 TL tutarındaki kırtasiye çekleri ile de çocukların eğitimine önemli katkıda bulunuldu. Sosyal inceleme ve ihtiyaç tespiti doğrultusunda belirlenen aileler, çocuklarına yapılan bu destekten duydukları memnuniyeti dile getirerek Türk Kızılay’ına teşekkür etti.






Türk Kızılay İnegöl Şube Yönetim Kurulu, bu kampanyanın yıl boyunca devam edeceğini belirterek, bağışta bulunan tüm destekçilere, gönüllülere ve hayırseverlere teşekkürlerini iletti. Kızılay, ihtiyaç sahibi ailelerle hayırseverler arasında bir köprü olmaya devam ederken, öğrencilerin eğitim hayatına dokunan bu tür kampanyalarla toplumsal dayanışmayı güçlendirmeyi sürdürüyor.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş