İnegölllü mobilyacılar İstanbul Makine Fuarı’nda

Yayınlama: 14.10.2024
25
A+
A-

İnegöl Mobilyacılar Odası, düzenlediği sektörel gezilerine bir yenisini daha ekledi. Daha önce düzenlediği etkinlik ile mobilyacıların İstanbul Malzeme Fuarı’nı ziyaret etmesini sağlayan İnegöl Mobilyacılar Odası, son etkinliğinde ise mobilyacıları İstanbul Makine Fuarı’nı (Woodtech) takip etme fırsatı sundu.

Düzenlediği sektörel geziler ile İnegöllü mobilyacı son sürüm makinaları yerinde tespit etme imkanı sunan İnegöl Mobilyacılar Odası, bu kapsamda Uslu Makine ile Bala Makine’nin sponsorluğu ile yaklaşık 40 mobilya firması yetkilisini İstanbul Makine Fuarı’nı (Woodtech) takip etme fırsatı sundu.

İnegöl Mobilyacılar Odası olarak hem gezilere hem de eğitimlere önem verdiklerini belirten Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, şu ifadeleri kullandı:

“Oda olarak üyelerimizin yeni teknolojiyi, yeni ürünleri yerinde görmeleri adına çeşitli geziler düzenliyoruz. 37. Uluslararası Ağaç İşleme Makineleri, Kesici Takımlar, El Aletleri Fuarı (WoodTech), 12 Ekim’de kapılarını açtı. Biz de fuarın 2.gününde Pazar günü 40 üyemiz ile fuara gezi düzenledik. Uslu Makine ile Bala Makine’nin sponsorluğunda bu geziyi düzenledik. Her iki firmamıza da teşekkür ederiz. Oda olarak hem gezilere hem de eğitimlere önem veriyoruz. Bu yıl iki fuara da gezi düzenledik. Kasım ayından itibaren de eğitim faaliyetlerimize başlayacağız. Amacımız üyelerimiz işlerini yaparken daha donanımlı, yeniliklere açık ve bilgi seviyesi üst düzeyde olsun. Bugün üyelerimiz 88 ülkeye ihracat yapıyor. Bu çok değerli bizim için. Daha fazla üyemiz daha fazla ülkeye ihracat yapsın istiyoruz, onun için de üyelerimizin gelişimlerini önemsiyoruz”






Ayhan, Kasım ayında başlayacak olan eğitim faaliyetlerine tüm üyeleri davet etti.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş