SINIF ARKADAŞLARI ÖLEN ARKADAŞLARININ SIRASINI ÇİÇEKLERLE SÜSLEDİ

Bursa’nın İnegöl İlçesinde geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybeden Samet Durmuş’un (16) sınıf arkadaşları, okulların açılması ile beraber kaza sonrası hayatını kaybeden arkadaşlarının sırasını çiçeklerle süsledi.

Yayınlama: 10.09.2019
724
A+
A-

Geçirdiği kaza sonrası hayatını kaybeden Samet Durmuş’un (16) Hacı Sevim Yıldız Eğitim Kampüs 1 Metal Bölümü’ndeki sınıf arkadaşları, okulların açılması ile beraber, hayatını kaybeden arkadaşlarının sırasını güllerle süsledi.

 

Hayatını kaybeden Samet Durmuş’un en yakın arkadaşı olan Murat Turan, duygularını aktararak, “Arkadaşımız çok iyi niyetli bir arkadaşımızdı. Onun yokluğunda sınıfımızda gerçekten çok büyük bir eksiklik var. Sınıfımızda yok ama kalbimizde var. Beraber motorla gezerdik, yemek yerdik. Onu çok severdim ben. Beraber ders çalışırdık, ders çalışmayı çok severdi, hocalarla arası çok iyiydi. Çok dürüst bir arkadaşımızdı. Mekanı cennet olsun, Allah rahmet eylesin” dedi.






 

Durmuşun bir diğer arkadaşı İsmail Eren ise, “Samet arkadaşımı çok severdim, onunla vakit geçirmeyi çok severdim. Onun yokluğunu hissediyorum. Motorla kaza yapmasa şimdi bu sınıfta olacaktı. Allah rahmet eylesin” dedi.

 

OLAY

Kaza Ahmet Akyollu Caddesi AVM kavşağı üzerinde meydana geldi. Altay Caddesi’nden Murat Caddesi’ne doğru seyir halinde olan Samet Durmuş yönetimindeki plakasız motosiklet, Yusuf B. yönetimindeki 16 ADE 330 plakalı kamyonet ile çarpıştı.

 

Çarpışmanın şiddetiyle savrulan motosiklet sürücüsü Samet Durmuş, ağır yaralandı. Yaralı İnegöl Devlet Hastanesi’nde yapılan müdahalelerin ardından Bursa Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

 

16 Yaşındaki genç, kazadan 7 gün sonra hayatını kaybetti. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş