Kuaförlerden Zabıta’ya ziyaret

Zabıta Haftası nedeni ile İnegöl Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Erhan Güven, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İnegöl Zabıta Müdürü Osman Kalkan’ı ziyaret etti.

Yayınlama: 12.09.2018
551
A+
A-

Ziyaretle ilgili konuşan İnegöl Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Erhan Güven, ” Biz her yıl olduğu gibi bu senede Zabıta Haftası sebebiyle müdürümüz Osman beye ve Zabıta personeli arkadaşlara hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Nüfus yoğunluğunun çok fazla olduğu ve her geçen gün nüfusun arttığı İnegöl’de, özveriyle çalışan Zabıta teşkilatımızla koordineli çalışmalar yaparak, sıkıntılarımızı en aza indiren bir esnaf odasıyız. Mesleki anlamda sıkıntılarımız olduğu zaman bir telefonla ulaşarak dertlerimizi çözebiliyoruz. Bu konuda başta Belediye Başkanımıza, Zabıta Müdürümüze ve Zabıta personeline şükranlarımızı sunarız. Yaptığımız bu ziyaretle İnegöl Zabıta Müdürümüz Osman Kalkan nezdinde tüm personelin haftasını kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz” dedi.

 

Zabıta Müdürü Osman Kalkan ise, “Her sene olduğu gibi bu senede bizleri unutmadınız. Bizleri onurlandırdınız.  Ben ve teşkilatım, toplumsal konularda ve İnegöl’ün yararına olacak her konuda, bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada elimizi taşın altına koyarak, sıkıntıların çözümü doğrultusunda elimizden gelen her şeyi yapacağımıza emin olabilirsiniz. Gerçekten Berberler ve Kuaförler Odası olarak bizlere her konuda yardımcı olmaya çalışan bir  odasınız. Bundan dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum. Genel anlamda güzel çalışmalara imza atıyorsunuz. Ben bu ziyaretinizden dolayı teşkilatım adına çok teşekkür ediyorum. Çalışmalarınızda da başarılar diliyorum” dedi. 








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş