iNEGöLLü BAYANLAR FACEBOOK GRUBUNDAN ‘YAŞAM VE ALIŞVERiŞ FUARI’

İnegöllü Bayanlar Facebook Grubu, 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeni ile ‘Yaşam ve Alışveriş Fuarı’ düzenleyecek. Konu ile ilgili yapılan açıklamada, 17 Ocak akşam 19.30’da fuarla ilgili Waffle Art’ta bilgilendirme toplantısı düzenleneceği bildirildi.

Yayınlama: 13.01.2020
2.158
A+
A-

İnegöl’de yaptıkları etkinliklerle sıkça gündeme gelen İnegöllü Bayanlar Facebook Grubu, yeni bir etkinliğe daha imza atmak için kolları sıvadı.

 

8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeni ile İnegöllü Bayanlar Facebook Grubu tarafından etkinlik düzenlenecek. ‘Yaşam ve Alışveriş Fuarı’ adı altında düzenlenecek etkinlik ile ilgili Grup Kurucusu Özlem Dedeler, grup yöneticileri Sedef Şan, Nevin Karatepe ve Hacer Çelebi, 17 Ocak akşam saat 19.30’da Waffle Art’ta bilgilendirme toplantısı düzenleyecek.






 

Konu ile ilgili İnegöllü Bayanlar Facebook Grubu yöneticileri tarafından yapılan yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “İnegöllü Bayanlar Grubu olarak birçok etkinlikler düzenledik. Bu etkinliklerimizin bir kısmı yerel basınımıza yansıdı. Bayanlar adına yapacağımız etkinlikler için çalışmalarımız devam ediyor. Bu kapsamda 8 Mart Kadınlar Günü nedeni ile ‘Yaşam ve Alışveriş Fuarı’ adı ile bir fuar düzenleyeceğiz. Fuarla ilgili 17 Ocak akşam saat 19.30’da Waffle Art’ta bilgilendirme toplantısı gerçekleştireceğiz. İnegöllü bütün kadınları bilgilendirme toplantımıza bekliyoruz. Çünkü biz, birlikte güçlüyüz”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş