SANAYİ ATIKLARI KÖYLÜYÜ ÇİLEDEN ÇIKARDI

Alibeyköy Mahallesi mevkiine atılan sanayi atıkları, mahalle sakinlerini çileden çıkardı. Çöpleri atan şahıs veya şahısların çöpleri ateşe vermesi ise çekilmez hal aldı. Mahalle sakinleri konu ile ilgili açıklamalarda bulunarak, yetkililerden kendilerine bu konuda yardım etmelerini istediler.

Yayınlama: 02.05.2017
910
A+
A-

Alibeyköy Mahallesi’nin,  girişinde bulunan  derenin çevresine birkaç gündür  atılan sanayi atıkları ve çöpler, mahalle eşrafının tepkisine neden oldu.

 

Alibeyköy Mahallesi’nin  girişine kamyon ve kamyonetlerle, çöp ve  atık taşıyan şahıslar, çöpleri döktükten sonra ateşe verdiler. Durumu  fark eden Alibeyköy Mahallesi sakinleri olayın meydana geldiği  yere giderek tepki gösterdiler.






 

YETKİLİLERE SESLENDİLER

Çöp ve Sanayi atıklarının  mahallede bulunan dereye atılmasına tepki gösteren Mahalle sakinleri “Bizim mahallemizin toprakları verimli topraklar, buralarda bir çok tarım ürünü yetişiyor. Ayrıca küçükbaş ve büyükbaş hayvanlarımız burada yetişen otlarla besleniyorlar. Bazı kendini bilmez şahıslar köyümüzün deresinin kenarına sanayi atıklarını atıp kanunları çiğnerken, aynı zamanda köyümüzü ve deremizi kirletiyorlar. Yetkililerden bu kişiler hakkında gerekli çalışmaları yapmalarını istiyoruz. Bizim yaşam yerimizi kimsenin kirletmesine izin verilmesin” diyerek yetkililerden çözüm istediler. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş