Cumhurbaşkanı Erdoğan için ak gönüller seferber oldu

AK Parti Bursa 2. Bölge Milletvekili Adayı ve İçişleri Eski Bakanı Efkan Ala, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Ersan ve çok sayıda partili geçtiğimiz gün Seçim Koordinasyon Merkezi’nde buluşarak Ziraat Bankasına gitti.

Yayınlama: 05.06.2018
751
A+
A-

AK Parti Bursa 2. Bölge Milletvekili adayı ve İçişleri Eski Bakanı Efkan Ala ile birlikte AK Parti İnegöl İlçe Teşkilatı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim kampanyasına destek olmak için Ziraat Bankası’na giderek bağışta bulundu. Bağış sonrası açıklamalarda bulunan İçişleri Eski Bakanı Efkan Ala, “Biz her halükârda Türkiye’yi ileriye taşıyan, Türkiye’de gelişme ve kalkınmanın, hizmetin sembolü olmuş olan bir liderin, haktan ve halktan başka kimsenin önünde eğilmeyen, kimseye boyun eğmeyen bir liderin arkasında durduğumuzu göstermek için buradayız” dedi.

DESTEĞİNİ ESİRGEMEYEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM

Efgan Ala yaptığı açıklamada, “Bugün burada, hiçbir zaman milletten aldığı iradeyi yere düşürmeyen, onu hep dimdik tutan Sayın Cumhurbaşkanımıza desteğimizi göstermek için buraya geldik. Bütün teşkilatımız ve vatandaşlarımızla bu desteği ortaya koyuyoruz. Türkiye’de milletin oyunu alıp, iradesini temsil edip de onu hiçbir zaman yere düşürmeyen bir liderle yola devam ediyoruz. Burada miktar önemli değil. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın adaylığını desteklemek için ortaya koydukları bir performanstır. Önemli olan vatandaşlarımızın bu hareket içerisinde yer almalarıdır. Bunu da çok güzel şekilde ortaya koyuyorlar. Biz her halükârda Türkiye’yi ileriye taşıyan, Türkiye’de gelişme ve kalkınmanın, hizmetin sembolü olmuş olan bir liderin, haktan ve halktan başka kimsenin önünde eğilmeyen, kimseye boyun eğmeyen bir liderin arkasında durduğumuzu göstermek için buradayız. Bugün dünyada ne Ortadoğu’da ne Kafkaslarda ne Balkanlarda Sayın Cumhurbaşkanımıza sorulmadan bir adım atılamıyor. Çok önemli bir uluslararası siyasi aktör, lider haline geldi. Ne ile bu milletin kendi üzerine düşeni yapıp destek olmasıyla. Yine bu desteği göstermenin bir mekânındayız. Desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum” dedi.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş