Yeni Emniyet Binası 2022 Yılında tamamlanacak

Ak Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel’in görev aldığı ilk aylarda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya bizzat ilettiği Emniyet binası yapım işinin en geç 2022’de bitmesi hedefleniyor.

Yayınlama: 21.06.2021
554
A+
A-

Beraberindeki heyet ile İnegöl’de inşası süren yeni emniyet binasında incelemelerde bulunan Bursa AK Parti Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel, çalışmaların en genç 2022 Ekim ayında tamamlanacağı müjdesini verdi.

 

Vekil Gürel, beraberindeki AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş ve bazı yöneticiler ile çalışmaları devam eden yeni emniyet binasında incelemelerde bulundu.






Müteahhit firma yetkililerinden bilgiler alan Milletvekili Gürel, şu ifadeleri kullandı;

 

“İnegöl’ün her şeyin en iyisine layık. Bu kapsamda İlçe Emniyet Müdürlüğü binamız sağlıklı çalışma koşulları için elverişsiz bir duruma gelmişti. Hem bina hem de personel konusunda yaşanan sıkıntıyı Sayın İçişleri Bakanımıza bizzat iletmiş akabinde hem proje hem inşaat sürecini yakından takip ettim. Bu noktada başta Sayın Bakan ve çalışma arkadaşlarına, Emniyet Genel Müdürümüze ve ilgili birimlerine teşekkür ediyorum”

Yeni emniyet binasının 2022 yılı içerisinde tamamlanacağını ifade eden Gürel, konuşmalarını şu ifadelerle sürdürdü;

 

“Müteahhit firma söz verdiği tarihten önce 2022 Ekim ayı için söz verdiler. Sayın Cumhurbaşkanımız malumunuz zaman zaman müteahhitlerden hizmetlerin aksamaması için bazen işlerin erken bitirilmesi ve kurumlara teslim edilerek vatandaşın rahat hizmet almasını ister. Biz de bu kurala uyarak müteahhit firmadan erken teslimi için söz aldık, inşallah mahcup olmadan İnegöl ilçemize yakışır bir hizmet binasına kavuşuruz”

 

POLİS SAYISININ ARTMASI İÇİN GÖRÜŞMELER YAPILDI

İnegöl’deki polis sayısının arttırılması için gerekli görüşmeleri gerçekleştirdiklerini de belirten Gürel, şu ifadelerle konuşmasını sonlandırdı;

 

“İlçemizde polislerimizin görev bölgesinin geniş olmasından dolayı, polis sayısının arttırılması için bakanlığımızla görüşmelerimiz oldu. Bu konuda da söz aldık. Tabi bu işin nüfus, bölge dağılımı, personel planlamadı süreçleri var bunları halledip değerlendirme sürecine alacağız. İnşallah İnegöl’de polis sayımız artacak”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş