İnegölspor altyapı takımları akademi liginde mücadele edecek

İnegölspor Altyapı Sorumlusu Mustafa Şeşka, bu sezon altyapı takımlarımızın akademi liglerinde mücadele edeceğini söyledi.

Yayınlama: 18.08.2018
1.953
A+
A-

Kulüp tesislerinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Şeşka, şunları söyledi: “İnegölspor Altyapısı olarak bu yıl akademi liglerinde mücadele edeceğiz. 8-9 Eylül 2018 günü maçlarımız başlayacaktır. Çekilen kura neticesinde 12 takımın yer aldığı 2.grupta Bursa’mızı en iyi şekilde temsil edeceğiz. Darıca Gençlerbirliği, Düzcespor, Gebzespor, Gölcükspor, Kastamonuspor, Kocaelispor, Körfezspor, Sakaryaspor, Sultanbeyli Belediye, Tuzlaspor ve Zonguldak Kömürspor İnegölspor’umuz ile aynı grupta mücadele edecektir. İyi bir sezon geçireceğimizden hiç şüphem yok. Ben tüm oyuncularımıza başarılar diliyorum.”

 

İnegölspor Gençlik Geliştirme Sorumlusu Özgür Şahin ise, “U-19 Yaş grubunda Suat Güneş ve Tacettin Elmas, U-17 Yaş grubunda Murat Yakşi ve Fatih Türkmen, U-16 Yaş grubunda Selahattin Esen, U-15 Yaş grubunda Caner Taban grup antrenörleri olarak sporcularımızı müsabakalara en iyi şekilde hazırlamaktadırlar. U-19 Yaş grubu hariç diğer yaş gruplarımızda rotasyonların sıkça olduğu, kadroda bulunan tüm sporculara forma şansı vererek onların profesyonelliğe donanımlı ve bol maç oynayarak geçiş yapmalarını hedeflemekteyiz. U-19 yaş grubu profesyonellik öncesi son basamak olduğu için istikrarın çok olduğu, düzenli oynamanın alışkanlık haline getirilmeye çalışıldığı bir anlayış ile daha az rotasyonlu bir grup olarak sezonu tamamlayacaktır. Sezonda başarılı performans sergileyen sporcularımız profesyonellik için yönetimimize iletilecektir. Vizyonumuz Türk futbolundaki ‘’Futbolcu Fabrikası’’ unvanını korumak ve geliştirmek, misyonumuz ise Türk futboluna ahlaklı, saygılı ve yetenekli sporcular kazandırmak olan bir anlayış ile yeni sezona başlayacağız. İnegöl halkının bizleri tribünlerde yalnız bırakmadığı güzel oyunu ve güzel futbolu seyretmelerini canı gönülden istiyorum. Sakatlıksız, kazasız, belasız bir sezonun olması temennisi ile sporcularımıza ve antrenör arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş