Tek hedef galibiyet

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz İnegölspor, bugün kendi evinde Kastamonuspor’u ağırlayacak. Temsilcimiz Play Off iddiasını sürdürmek için sahaya mutlak galibiyet parolası ile çıkacak.

Yayınlama: 31.03.2018
767
A+
A-

Aldığı art arda mağlubiyetlerin ardından bir an Play Off dışında kalan temsilcimiz İnegölspor, bugün kendi sahasında Kastamonuspor’u ağırlayacak.

 

Bordo Beyazlı ekibimiz, Play Off iddiasını sürdürmek için rakibinin karşısına çıkacak. İnegölspor, buradankendi evinde galip gelerek hem taraftarını mutlu etmek istiyor hem de iddiasını sürdürmek istiyor. Kalan müsabakaları minimum puan kaybı ile atlatmak isteyen temsilcimiz, rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek.






 

TARİHTE 3 KEZ KARŞILAŞTIK

Bordo Beyazlı ekibimiz, şimdiye kadar rakibi Kastamonuspor ile resmi müsabakalarda 3 kez karşı karşıya geldi. Bu müsabakalarda temsilcimiz 2 galibiyet bir de mağlubiyet elde etti. Ligin ilk devresinde oynanan müsabakayı temsilcimiz İnegölspor Okan Deniz ve Emirhan Aydoğan’ın iki golü ile 3-1 mağlup etmişti.

 

Ligde şimdiye kadar 28 karşılaşmaya çıkan bordo beyazlı ekibimiz, mu müsabakalarda 14 galibiyet, 7 beraberlik ve 7 mağlubiyet elde etti. Temsilcimiz Bu müsabakalarda elde ettiği 49 puan ile ligde 7. sırada bulunuyor.

 

Rakibimiz Kastamonuspor ise, 11 galibiyet, 3 beraberlik ve 14 mağlubiyet aldı. Toplam 36 puana sahip olan rakibimiz, puan cetvelinde 9. sırada yer alıyor.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş