İnegölspor en iyi yerleri hak ediyor

Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Hayati Bedir ve bazı yönetim kurulu üyeleri hafta sonu oynanan İnegölspor, Menemen Belediyespor müsabakasını tribünden takip etti. Maç sonu demeç veren Hayati Bedir, “İnegölspor’umuz her zaman en iyi yerleri hak etmiştir. İnşallah bu sene de kendisine yakışanı yapacaktır” dedi.

Yayınlama: 04.02.2018
893
A+
A-

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz İnegölspor, kendi evinde ağırladığı Menemen Belediyespor’u 2-1 mağlup etti. Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Hayati Bedir ve bir grup yönetici mücadeleyi stat da takip etti.

 

Müsabakanın ardından demeç veren Hayati Bedir, “Geçtiğimiz yıl istemediğimiz sonuçlar aldık ama bu sene yenilenen kadromuz ile açıkçası kimsenin beklemediği başarılara imza atıyoruz. Ben yönetim kurulunu ve futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum. İnegölspor’umuz her zaman en iyi yerleri hak etmiştir. İnşallah bu sene de kendisine yakışanı yapacaktır” dedi.






 

İnegölspor’un Play-Off’lara katılacağına gönülden inandıklarını belirten Bedir, “Gönül isterki İnegölspor’umuz şampiyon olsun. Hiç Play Off’lara katılmadan bir üst lige çıksın ama bazın istediğiniz şeyler olmayabiliyor. Ben İnegölspor’umuzun Play Off’lara katılacağını gönülden inanıyorum. Sadece katılmak değil insanlar Play-Off’ların ardından da bir üst lige çıkacağız” ifadelerini kullandı.

 

Bedir şu ifadelerle konuşmasını sonlandırdı: “Yönetim kurulumuz ile beraber sürekli müsabakalarımızı tribünden takip ediyoruz. İnegölspor’umuza destek  her zaman verilmeli. Ben ilçe halkımızı en azından kendi evimizde oynadığımız müsabakalara davet ediyorum, İnegölspor’umuza başarılar diliyorum” dedi.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş