Özel öğrencilerin özel müsabakası

Ömer Osman Çağlayan Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi’nin özel sporcuları ile Zeki Konukoğlu Anadolu Lisesi öğrencileri arasında yapılan dostluk voleybol maçı 2017 yılının unutulmazları arasına girdi.

Yayınlama: 11.01.2018
919
A+
A-

Zeki Konukoğlu Anadolu Lisesi’nin kız voleybol öğrencilerinden oluşan takıma karşı Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonunun faaliyetlerinde farklı branşlarda Türkiye dereceleri elde eden sporcular olarak mücadele verdiler. Kora kor mücadele eden özel sporcular  doyasıya eğlendi.

 

Bu organizasyonda Ömer Osman Çağlayan Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Gülistan Dağdelen ve Beden Eğitimi öğretmeni Neşe Bilen, Zeki Konukoğlu Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ali Özdemir, Beden Eğitimi öğretmeni Alaatin Türk, Müdür Yardımcısı Rıza Ustabaş da yer aldı.






 

Zeki Konukoğlu Anadolu Lisesi Müdürü Ali Özdemir organizasyona ev sahipliği yapmaktan memnun olduklarını, öğrencilerinin akademik başarılarının yanında sosyal sorumluluk bilincini de duyarlılıklarını arttırmayı hedeflediklerini söyledi. Özdemir, daha önce de okullarında Görme Engelli öğrenciler için Kitap okuma projesinde yer aldıklarını bu organizasyonları önemsediklerini belirttiler.

 

Öğrencilerin Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu (TÖSSFED) Faaliyetlerine spor kulübüne bağlı olarak farklı branşlarda 2015 tarihinden itibaren katıldığı, en son katıldıkları TÖSSFED Faaliyet programında yer alan ve Samsun’da gerçekleştirilen Voleybol Erkekler Türkiye Şampiyonasında özel sporcuların Türkiye 2. si olduğu belirtildi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş