Fas, Katar, Kuweyt ve Dubai’den alım heyetleri İnegöl’e gelecek

Yayınlama: 05.03.2024
105
A+
A-

AGM Ajans aracılığı ile İnegöl’e gelen Özbek heyet, İnegöl’de 14 adet dev anlaşma imzaladı. Alım heyetlerini sürekli İnegöl’e getireceklerini ifade eden AGM Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Galip Meriç, İnegöllü mobilyacılara bir müjde daha verdi. Meriç, Mayıs ayında Fas, Katar, Kuweyt ve Dubai’den 20 – 22 kişilik mobilya toptancısını İnegöl’e getireceklerini ifade etti.

AGM Ajans koordinatörlüğünde Özbekistan’dan toptan mobilya alımı için İnegöl’e gelen 13 kişilik heyet, dev anlaşmalar imzalayarak İnegöl’den ayrıldı.

Özbekistan’dan gelen akım heyetleri arasındaki 9 firma yetkilisi, İnegöl’deki 9 işletme ile sözleşme imzalarken, 3 Özek firması 2’şer ve 1 Özbek firması ise 3’er anlaşma imzaladı. İnegöl’de toplam 14 satış sözleşmesi imzalanırken, yüksek rakamlarla ihracatın gerçekleştirileceği öğrenildi.






ÖZBEK ALIM HEYETİ 14 DEV ANLAŞMA GERÇEKLEŞTİRDİ

Öte yandan yabancı alım heyetlerinin İnegöl’e gelmesini sağlayan AGM Ajans’ın Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Galip Meriç, İnegöl’ün ticaretine katkı sunmaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek;

“Öncelikle Özbekistan’dan gelen heyetteki iş insanlarımıza ve İnegöl’de bizlerle iletişime geçerek gerçekleştirdiğimi bu programa dâhil olan firma yetkililerimize teşekkür ediyorum. 14 Yıllık yurt dışı tecrübemizle yeni bir oluşum başlatarak, artık yurt dışındaki alım heyetlerini İnegöl’e getirmeye karar verdik. Bunun neticesinde de çok güzel gelişmeler ve sözleşmeler imzalayarak İnegöl’ümüze katkı sunmuş olduk. Bu programları artık daha da sıklaştırmak istiyoruz. İnşallah daha güzel gelişmelerle İnegöllü mobilyacılarımızı ve esnaflarımızı mutlu edeceğiz” dedi.

20-22 KİŞİLİK ALIM HEYETİ MAYIS AYINDA İNEGÖL’DE OLACAK

Mayıs ayında Fas, Katar, Kuweyt ve Dubai’den 20 – 22 kişilik mobilya toptancısı ile mobilya proje mimarlarını İnegöl’de ağırlayacaklarını ve İnegöl’ün mobilya ihracatını arttırmak için çalışmaların devam edeceğini belirten Meriç, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:

“Allah nasip ederse Mayıs ayında Fas, Katar, Kuweyt ve Dubai’den 20 – 22 kişilik mobilya toptancısı ile mobilya proje mimarlarını İnegöl’de ağırlamak için çalışmalarımıza başladık. Bir aksilik çıkmaz ise bu alım heyetini de İnegöl’de ağırlayacağız. Yine ikili görüşmelerin olacağı programda, alım heyetleri mağaza ve fabrika ziyaretleri de gerçekleştirecek. Daha sonra ise inşallah sözleşmeler imzalanacak. Buda mobilyacı esnaflarımıza bir müjde olur diye tahmin ediyorum. İnegöl’e bir aidiyet duygumuz var. Bizlerde şehrimizin lokomotifi olan mobilya sektöründe ekonomimize katkı sağlamak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz”

ALIM HEYETLERİ İNEGÖL’E GELECEK

Meriç, sözlerini şu ifadelerle sonlandırdı:

“Alım heyetlerinin İnegöl’e gelmesini sağlayacak çok daha büyük projelerimiz var. Bu projeleri bir bir hayata geçireceğiz. Bu sadece bir iki programlık bir proje değil. Biz projemizin ilk safhasını tamamladık. Tecrübe edindik. Bundan sonraki programlar daha geniş katılımlı olacak inşallah. Her yıl bu programları sürdürmeyi hedefliyoruz”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş