İSTANBULA’A MI GİTSEM, ANKARA’YA MI GİTSEM DİYE DÜŞÜNDÜM

Uluslarası Aliya Düşünce Derneği Başkanı Ahmet Sert 15 Temmuz hain darbe girişiminde yaşadıklarını gazetemize anlattı. Sert, konu ile ilgili açıklamalarda bulunarak, “İlk tepkim ve düşüncem nereye gitsek oldu. İstanbul’da ki köprüde bulunan kalkışma mahalline m,i yoksa Ankara’ya mı diye düşündüm” dedi.

Yayınlama: 17.07.2017
622
A+
A-

Uluslarası Aliya Düşünce Derneği Başkanı Ahmet Sert, “15 Temmuz akşamı evimde ailem ile misafirlerim ile birlikte bulunuyordum. Hep beraber izlediğimiz televizyonda ki bir haber kanalında bahsedilen hareketli durum ve dakikaları ilk olarak anlamakta zorluk çektim. Tabi ki Cumhurbaşkanımızın açıklamasını duyana kadar. İlk tepkim ve düşüncem nereye gitsek oldu. İstanbul’da ki köprüde bulunan kalkışma mahalline mi yoksa Ankara’ya mı diye düşündüm. Ancak meydanlara ki hareketlilik ve toplanmanın artması ile ilk andan itibaren inandığım darbeyi asla başaramayacakları aklıma geldi. Meydana çıkarak, artık uykunun azaldığı darbeden sonraki düşüncem her bir Türk evladı gibi daha fazla sorumluluk almak doğru arkadaş STK, dernek gibi guruplar  ile koordine olarak vatanımızı her pahasına korumak kollamak, hainlerin yapmak istediklerine fırsat vermemek, boş bırakmamak gerektiği düşündüm ve anladım” dedi.

 

Uluslarası Aliya Düşünce Derneği Başkanı Ahmet Sert, konuşmasını şu ifadelerle sonlandırdı: “O gün şehit olan vatan evlatlarına Allah’tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyor, bir daha ülkemizde bu tür olayların yaşanmamasını diliyorum”








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş