TABAN’A TEBRiK ZiYARETLERi

31 Mart Mahalli İdareler seçimleri sonucunda yeniden İnegöl Belediye Başkanlığı görevine seçilen Alper Taban’a tebrik ziyaretleri sürüyor.

Yayınlama: 07.04.2019
610
A+
A-

Belediye Başkanı Alper Taban, 31 Mart Mahalli İdareler seçimleri sonucunda yeniden İnegöl Belediye Başkanlığına seçilmesinin ardından gelen tebrikleri makamında kabul ediyor. Ziyaretler kapsamında İnegöl Ziraat Odası, İnegöl Merkez Avcılık ve Atıcılık İhtisas Spor Kulübü Derneği ile Karadeniz Güvenspor kulüp yöneticileri Başkan Taban’ı makamında ziyaret etti.

 

İlk ziyaret İnegöl Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik ve yönetimi tarafından gerçekleştirildi. Başkan Taban’a tebrikleriyle birlikte çiçek takdim eden Çelik ve yönetimi, yeni dönemde başarı dileklerini iletti. Ardından İnegöl Merkez Avcılık ve Atıcılık İhtisas Spor Kulübü Derneği Başkanı Haluk Ulusoy ve yönetim kurulunu ağırlayan Başkan Taban’a, Ulusoy ve yönetimi de çiçek takdiminde bulundu. Başkan Taban, son olarak Karadeniz Güvenspor Başkanı İbrahim Oğuzay ve yönetim kurulunu konuk etti.






 

Ziyaretlerde konukların tebriklerinin yanı sıra İnegöl’de yeni döneme ilişkin istişareler ve fikir alışverişleri de yapıldı.

 

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde İnegöl Belediye Başkanlığı için bağımsız Belediye Başkan Adayı olan Kani Ahmet Erbay, seçimlerin tamamlanmasının ardından örnek bir tablo ortaya koyarak Belediye Başkanı seçilen Alper Taban’ı ziyaret ederek tebriklerini iletti.

 

UMARIM İNEGÖL TÜM TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLUR

Kani Ahmet Erbay, beraberindeki ekibiyle birlikte Cuma günü 17.30’da Başkan Taban’ı ziyaret etti. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Belediye Başkanı Alper Taban’a çiçek takdim eden Erbay, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada “31 Mart 2019 Mahalli idareler seçiminde AK Parti adayı olarak İnegöl Belediye Başkanı seçilen Alper Taban beyi ziyaret ederek, önümüzdeki dönem için başarılar diledik. Kendisine nazik kabulünden dolayı teşekkür ediyorum. Derdi İnegöl olan biri olarak hep beraber elimizden ne gelirse yapacağımızı taahhüt ederim. Umarım İnegöl tüm Türkiye’ye örnek olur” dedi.

 

BİRLİKTE YÜRÜYECEK, BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ

Başkan Alper Taban ise Erbay’a nazik ziyareti için teşekkürlerini ileterek; “31 Mart yerel seçimlerinde Bağımsız Aday olarak seçime katılan Kani Ahmet Erbay’a nazik ziyareti için teşekkür ediyorum. Bizlerin ortak sevdası İnegöl. Daha güzel bir İnegöl için çıktığımız bu yolda, bu şehrin her bir ferdi olarak birlikte yürüyecek, birlikte çalışacağız” diye konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş