ŞEHİTLER İÇİN GÜLLER BIRAKILDI

İnegöl Meslek Yüksek Okulu Pazarlama Sınıfı öğrencileri, ‘Genç Nesil Genç Şehitlerini Unutmadı’ konulu projeyle Şehitliği ziyaret ederek, hem dua ettiler hem de şehit kabirlerine çiçek bıraktılar.

Yayınlama: 16.05.2017
1.073
A+
A-

Uludağ Üniversitesi İnegöl Meslek Yüksekokulu Pazarlama Programı öğrencileri projelerine bir yenisini daha ekledi. Pazarlama Programı öğrencileri İnegöl ilçe Jandarma Komutanlığı, İnegöl Belediyesi ve İnegöl ilçe Kaymakamlığı’ndan gerekli izinleri alarak ‘Genç Nesil Genç Şehitlerini Unutmadı’ projesini geçtiğimiz ay start verdiler.

 

AMAÇ; ŞEHİTLERİMİZİ HATIRLAMAK






Öğrenciler, İnegöl’ün şehadet mertebesine ulaşmış Genç Şehitlerini 19 Mayıs Gençlik haftasında düzenledikleri organizasyon ile hatırlamak ve hatırlatmak amacıyla düğmeye bastılar.

 

ŞEHİTLERİMİZİN İSİMLERİ AFİŞLERDE YER ALDI

Sokak sokak gezen öğrenciler, İnegöl Garnizon Komutanlığı şehitliğinde mezarları bulunan genç şehitlerimizin hepsinin isminin yer aldığı afişleri İnegöl’ün mağazaları, taksiler ve taksi durakları, toplu taşıma otobüsleri, billboardlar, kaymakamlık binası, jandarma binası, askerlik şubesi ve billboardlara astılar.

 

TEMİZLİK GERÇEKLEŞTİRDİLER

Projenin finalini ise İnegöl Garnizon Şehitliğinde dua ederek yaptılar. Şehitliği temizleyen öğrenciler, şehitlerimizin mezarlarına gül bırakarak, dua ettiler. Gerçekleşen program sonrası Hacı Yusuf Şahin Cami imam hatibi Adem Koç dua yaptırdı.

 

Proje hakkında açıklama yapan İnegöl Meslek Yüksekokulu Pazarlama Sınıfı öğrencisi Ece Ciğer “Bizlere bu projede yardımcı olan Yüksekokulumuz Yönetimine, Pazarlama Program Başkanlığına, İnegöl Jandarma Komutanlığına ve İnegöl’de bulunan durak ve billboardlarda afişin yer almasını sağlayan Belediye Halkla İlişkiler Müdürlüğüne,  İnegöl Kaymakamlığına, Otobüslerin içerisine afiş asılmasına izin veren İNULAŞ Müdürlüğüne, Uzun Sokak’ta vitrinlerinde afişe yer veren esnafımıza, taksi duraklarında ve taksilerin arka camında afişimizin asılmasına izin veren Taksi Kooperatif Başkanlığına ve son olarak bize sponsor olan Uludağ Color ve Arka Plan Stratejik Planlama Reklam ve Danışmanlık Ajansına teşekküllerimizi sunarız. Bu projeyi ortaya koyup hayat veren sınıf arkadaşlarım Ece Ciğer,  Esin Gezenayak, Feride Işıl Çelik, Merve Özonan, Recep Arık, Hüseyin Yavuz, Sabri Atabay ve Göktuğ Çelik’e ayrıca teşekkür ederim. Büyük bir mutluluk ve gururla ders dönemimizi bitiriyoruz.” Dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş