VİLDAN YILMAZ GÜREL İNEGÖL’Ü TANITTI

Kanal 7 Avrupa kanalında yayınlanan ve Meltem Dikici’nin hazırlayıp sunduğu “Meltem’le Zirvedekiler” programının konuğu bu hafta Ak Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel oldu.

Yayınlama: 12.01.2020
1.006
A+
A-

“Meltemle Zirvedekiler” programının yapımcısı ve sunucusu olan Meltem Dikici, tanıtım filminin çekimleri için İnegöl’e geldi. Bursa’ya dair tanıtım filmi çekimleri için gelen Meltem Dikici, çekimlere ilk olarak İnegöl’den başladı.
Ak Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel’in konuk olduğu program kent müzesinde söyleşi ile başladı. İnegöl Köftesinin hazırlanmasından pişirilmesine kadar olan sürecin anlatıldığı programda ayrıca İnegöl mobilyası, Oylat kaplıcaları ve meyve festivallerine kadar birçok değerimize yer verildi.
Konu ile alakalı açıklamalarda bulunan Vildan Yılmaz Gürel, “Bursa’ya dair tanıtım filmi için ilçemize gelen Kanal 7 ekibine elimizden geldiği kadar İnegöl’ümüzü tanıtmaya çalıştık. Çekimlere ilk olarak İnegöl’den başlayan ekibimizi ilçemizde bulunan değerlerimizi gezdirerek İnegöl’ün tanıtımına katkı sunmak istedik. İnegöl’ümüzün değerlerinin tanıtılması adına katkı verecek her teklifi değerlendiriyoruz. Kent müzemizde söyleşi ile başlayıp, köftemizi pişirip ikram ederek tanıttık. Mobilyamızı, Oylat’ımızı, festivallerimizi, yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı elimizden geldiği kadar anlatmaya çalıştık” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş