ÇORUMLULARIN TURNUVASI START ALDI

İnegöl’de bulunan Çorum köy derneklerinin bir araya gelerek oluşturdukları 1. Bahar turnuvası start aldı. Turnuvanın açılış müsabakasına protokol üyeleri de katıldı.

Yayınlama: 24.03.2017
899
A+
A-

Turnuvanın açılış maçına AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel ve çok sayıda dernek üyesi katıldı.

 

AMAÇ SADECE SPOR DEĞİL






Açılışta konuşan İÇDER Başkanı Mehmet Yurttutan, “Spor kardeşlik, sağlık ve heyecan demektir. Bunların hepsini sizlerle yaşamak istiyoruz. Turnuvayı sadece spor olsun diye değil, kardeşlik, birlik e beraberlik içinde Çorumlu kardeşlerimizin hasret giderdiği ve tanıştığı bir alan olarak görmekteyiz. Turnuvamıza katılanlara ve destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

BİRLİK VE BERABERLİK İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise turnuvanın hayırlı olmasını dileyerek, “İnşallah kardeşliğiniz ve dostluğunuz artar. Bu platform güzel bir şey. Çorum’a da yakışmış. Dernekleşmek ayrışmak değil, ilçemize ve ülkemize bağlılığı artırmaktır. Hemşerilerin görüşmesi, fayda isteyene fayda sağlamak, problemleri gidermek için birlik ve beraberlik çok önemli. Sahaya çıktığınızda arkadaşlığınızın ve dostluğunuzun bozulacağı hamleler yapmayın. İnşallah bu turnuvanın devamı gelir. Hepinize evetli günler diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

17 NİSAN’A KADAR HAYIRLI GÜNLER DEMEYECEĞİM

Son olarak konuşan AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, “Hepinize hayırlı günler diliyorum. 17 Nisan tarihine kadar hayırlı günler değil bereketli günler dileyeceğim. Çünkü bunu yanlış yerlere çekmek isteyenler olabilir. Çorum Türkiye’nin en güzel yerlerinden biri ama İnegöllülerin aklında kalan yer Çorum Alaca İlçesi Küçükdona Köyü’dür. İnegöl’de bunu ezberlemeyen yoktur. Burada da çoğu kişinin Küçükdonalı olduğunu öğrendim. Gitmesek de o köy bizim köyümüzdür. Hepimiz kardeşiz, futbol bir oyun. Oyun olduğunu unutmadan bir takım şampiyon olacaktır. Buradan çıkacak sonuç büyük Türkiye Milletinin birlik ve beraberliğidir. Allah kazasız belasız sakatlanmadan turnuvamızın sonunu getirsin. Katılanlara ve destek verenlere teşekkür ediyorum. Yaklaşık 4 hafta sonra referandum yapılacak. Bu bizim istikrarlı bir şekilde yola devam etmemiz, dünya döndüğü müddetçe ülkemizin ayakta kalması için çok elzem gördüğümüz bir şeydir. Türk milletinin kendi kararını kendinin vereceği, geleceğini kendinin planlayacağı bir seçimde evet diyeceğiz” dedi.

 

HABER SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş