Antep mutfağı İnegöl’de

Gaziantep mutfağını İnegöllü vatandaşların ayağına getiren Küşlemeci geçtiğimiz gün yapılan açılış töreni ile hizmete girdi.

Yayınlama: 29.05.2015
1.390
A+
A-

Alanyurt yolu üzeri Metal Sanayi önü Petrol istasyonu yanındaki işyeri açılışına Kaymakam Ali Akça, AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Hüseyin Şahin, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti İlçe Başkanı Âdem Demirel, MHP İlçe Başkanı Müfit Besler, MHP Milletvekili Adayı Fikret Fidan, SP Bursa Milletvekili Adayı İsmail Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

 

SIRA GECELERİ AYDA BİR KEZ DÜZENLEYECEĞİZ






İşyeri ortağı Mehmet Karahan, “Gaziantep’in lezzetini İnegöl’e getirdik. İnşallah hayırlısı olur. Et ürünleri, lahmacun, baklavalarımızla hizmetteyiz. Tüm halkımızı bekliyoruz. İnegöl’de bir çok dostumuz var. Burada eksik olan lezzetlerden bahsettiler. Biz de gelip araştırma yaptık. Doğru adım attığımıza da inanıyoruz. Misafirlerimiz çok memnun. 3 katlı işyerimiz aile yeridir. En üst katımızı şark köşesi olarak düzenleyeceğiz. Ramazan ayından itibaren sıra geceleri ayda bir kez düzenleyeceğiz.” Dedi.

 

HAMD OLSUN BURADA HERKESE EKMEK VAR

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, “Çok güzel bir mekân. İnegöl’de böyle bir mekâna ihtiyaç vardı. İnşallah ziyadesiyle istifade ederler. 242 bin nüfuslu bir şehirde yaşıyoruz. Dışarıdan İnegöl’e bakış açısı şu; taşı sıksan suyunu çıkarırsın İnegöl’de. Hamd olsun burada herkese ekmek var. Markalarını güler yüzleriyle, tatlı dilleriyle, kaliteleriyle birleştirmeleri gerekiyor. Hayırlı uğurlu olsun. İstanbul’un fethinin 562. Yılı. Fatih Sultan Mehmet’i rahmetle anıyoruz” dedi.

 

İNEGÖL’ÜN ŞANINA YARAŞIR BİR MEKÂN OLUR

Kaymakam Ali Akça ise , “Antep bölgesine baktığımız da genelde mutfağıyla meşhur olduğunu görürüz. Antep’in çok güzel yemekleri var. O bölge lezzet satıyor. İnegöl’ün bu güzel lezzetlerden mahrum olması düşünülemez. Burada sadece lezzet değil güven de satsınlar. Burası ailelerin geldiği bir yer olursa ancak o zaman İnegöl’ün şanına yaraşır bir mekan olur.” dedi.

 

Konuşmaların ardından dualarla kurdele kesilerek açılışı yapılan işyeri gezilerek incelende. Katılanlara yemek ikramında bulunuldu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş