Başsavcıdan İtso Yönetimine Ziyaret

İnegöl Cumhuriyet Başsavcısı Zekeriya Alper İnanç, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu’nu (İTSO) ziyaret etti. Ziyarette İnegöl’ün ekonomik ve sosyal durumu değerlendirildi.

Yayınlama: 26.10.2017
1.246
A+
A-

İTSO Başkanı Metin Anıl, İnegöl’ün dinamik bir ekonomiye sahip olduğunu ve yıllık 1 milyar doların üzerinde seyreden dış ticarette her yıl fazla verdiğini söyledi. Güçlü ekonomisi sebebiyle İnegöl’ün yoğun göç aldığını vurgulayan Metin Anıl, “İnegöl’de Balkanlar ve Kafkaslar’dan gelen göçmenler de var, ülkemizin hemen her bölgesinden göç edenler de var. Nüfusumuz her yıl artıyor ve kozmopolit bir görünüme sahip. Buna rağmen ilçemizde huzur ve güvenlik Türkiye ortalamasının üzerinde” dedi.

Başsavcı Zekeriyle Alper İnanç da, kısa süre önce atandığı İnegöl’de görev yapmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi. Güvenlik güçleri ile sivil dinamiklerin iş birliği halinde olmasının huzur ve güven ortamının sağlanmasında önemli paya sahip olduğuna vurgu yapan Başsavcı İnanç, “Sivil dinamiklerin desteği bizi daha motive edecektir. Birlik ve beraberlik, toplumumuzun bekası ve gelişmesi açısından en önemli şarttır” dedi.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş