Büyükşehir’den ucuz benzin

Bursa Büyükşehir Belediyesi araç sahiplerinin yüzünü güldürecek. Akaryakıt istasyonlarını halka açan belediye, piyasadan yüzde 5 daha ucuz akaryakıt satmaya başladı. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin kısa bir süre sonra İnegöl’de de istasyon açarak hizmet vereceği öğrenildi.

Yayınlama: 01.01.2015
839
A+
A-

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Acemler ve Terminal akaryakıt istasyonlarında benzin ve motorin satışı başladı. Vatandaşların doğru akaryakıtı uygun ücretlerle satın alabilmeleri maksadıyla perakende fiyatları üzerinden euro ve pro dizel yüzde 5 indirimle 3,62 liraya, kurşunsuz benzin 95 oktan yüzde 4 indirimle 4,10 liraya satılacak. Vatandaşlara her alanda kolaylık sağlayan Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin akaryakıt istasyonları yalnızca kredi kartı ve banka kartıyla satış yapıyor.

 

Terminal akaryakıt istasyonunda 1 pompada benzin, 15 pompada ise mazot satılıyor. Hafta içi 08.00-01.00, hafta sonu 15.30-01.00 saatleri arasında hizmet veriliyor. Acemler akaryakıt istasyonunda ise 2 pompayla benzin, 8 pompayla mazot satışı yapılıyor. Hafta içi ve hafta sonu 08.00 – 20.00 saatleri arasında akaryakıt satışı yapılıyor.






 

İlerleyen zamanlarda İnegöl, Mustafakemalpaşa, Keles, Orhaneli, Büyükorhan, İznik, Karacabey ve Yenişehir olmak üzere 8 ilçeye de hizmet verilmesi hedefleniyor. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş