Candess ürünlerini tanıttı

Candess Sofa 2014 koleksiyonunda yer alan 4 yeni ürünü önceki akşam İnegöl Hotel Angelacoma da düzenlenen bir törenle tanıttı.

Yayınlama: 17.04.2014
1.455
A+
A-

MODEF fuarı boyunca tanıtımı devam edecek olan Candess firmasının yeni ürünleri, İnegöl Hotel Angelacoma’ya gelen müşterilerin ilgisi çekmeye başladı.

 

MODERN VE KLASİK ÇİZGİLERİ AYNI HATLARDA BULUŞTURMAK İÇİN UĞRAŞTIK






Sergilenen ürünler hakkında bilgi veren Candess Firması Yönetim Kurulu Başkanı Burak Fidanverdi, “Koltuk üretimi, sadece iskelet ve kumaşın kalitesinden ibaret değildir. Tasarım, renkler ve elbette konfor bu işin beraber yürümesi gereken üçlüsüdür. Her evde, kendinizi huzurlu ve keyifli hissettiğiniz bir alan vardır. Biz bu rahatlığı Candess Sofa’yı tercih edenlere yaşatmak için çalışıyoruz. Modern ve klasik çizgileri aynı hatlarda buluşturmak için uğraştık. Hep daha ileriye, daha iyisine ulaşmalıyız diyerek ilerledik. Bu sezon bunu başardığımıza inanıyorum. Özel olarak seçilmiş renk skalası ile görmekten, dokunmaktan ve yakın olmaktan mutlu olabileceğiniz renkleri doğru modellerle bir araya getirdik” dedi.

 

GÜZEL BİR TEPKİ ALACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM

Farklı ürünler için gayret sarfettiklerini ifade eden Fidanverdi, “Bu anlamda Ar-Ge’yi sadece ürün Ar-Ge’si olarak değil, firmanın tanıtım ve reklam Ar-Ge’si olarak algıladığımız için bu yaptığımız organizasyonlarda yaptığımız çalışmalardan biri. Ümit ediyorum ki çok güzel noktalara ulaşacak. Güzel bir tepki alacağını düşünüyorum” şeklinde konuştu.

 

GÜZEL ÜRÜNLERİ HAZIRLAYIP SUNMAK BİR İŞLETMECİ OLARAK MUTLU EDEN BİR TABLO

Güzel ürünlerin hazırlanıp sergilenmesi işletmeci olarak mutlu kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Fidanverdi, “WOW, Monalisa, Oscar ve Neron isimli 2014 yılı ürünlerimiz var. Sonuç itibariyle bu ürünlerin şık tasarımlarını gördüğümüz zaman bir işletmeci olarak gerçekten gurur duyuyorsunuz. 2014 yılına biz çok iyi hazırlandığımızı, bunla beraberinde potansiyel müşteri kitlemizden de dönüş alacağımızı, fuarın ilk günü olmasına biz bunu hissettik. Bu bizi şımartmıyor. Mübalağa gibi algılamıyoruz. Mobilya sektöründe bir Milano, örnek alınıyorsa bu anlamda tam gaz devam etmek gerektiğini düşünüyorum. Bu çalışmaların hepsini toparladığımız zaman bu günümüze döndüğümüz takdir de, güzel ürünleri hazırlayıp sunmak bir işletmeci olarak mutlu eden bir tablo. Bundan sonra daha güzel şeylere imza atmış olacağız.” İfadelerini kullandı.

 

KAPSAMLI BİR ORTAM

Yapılan organizasyonun daha da genişletmek niyetinde olduklarını söyleyen Fidanverdi, konuşmalarını şu ifadelerle sonlandırdı: Malum İnegöl’de, otel, tanıtım, lansman, kokteyl anlamında çapımız biraz dar olduğu için gönül ister ki daha kapsamlı bir ortamda konuk sanatçı davet ederek lansmanını yapmak benim idealimdir. Fuar bilindik bir tanıtım. Tabi olmazsa olmazlardan biridir. Fuar yoksa bu tarz organizasyonlara imza atmak gereklidir. Daha önce yapılmayan bir uygulama. Bu kapsamlı ilk organizasyon… Emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Tanıtımın fuar boyunca sabah 07.00 ile gece 12.00 arasında devam edecek.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş