DRAMA VE EMLAK DANIŞMANLIĞI KURSU START ALDI

İnegöl Halk Eğitim Merkezi tarafından geçtiğimiz gün 2 kurs birden açıldı. Emlakçılık Danışmanlığı ve Drama Kursu’na ilgi yoğun oldu.

Yayınlama: 06.12.2016
14.269
A+
A-

İnegöl Halk Eğitim Merkezi Müdürü Burhanettin Özdemir, geçtiğimiz gün bazı açıklamalarda bulunarak kurslar ile ilgili bilgiler verdi.

 

EMALK DANIŞMANLIĞI KURSU TOPLAM 200 SAAT






Dün itibari ile iki kursunda başladığını belirten Burhanettin Özdemir, Emlak Danışmanlığı Kursu’nun 200 saat olacağını ifade ederek, “Halk Eğitim Merkezi olarak bugün (Dün) itibari ile 2 yeni kurs açıyoruz. Bunlardan bir tanesi Emlak Danışmanlığı, ikincisi Drama Kursu. Her yıl birer defa yaptığımız kurs genelde. Emlak Danışmanlığı Kursumuz toplam 200 Saat. Büşra Göral hocamız tarafından verilecek Emlak Danışmanlığı Kursumuz. Müşteri İletişimi, Noter İşlemleri, Yasal Düzenlemeler, Emlak Kiralama, Satışa Hazırlık, Satılık Emlak ve Pazarlama Aktiviteleri gibi bölümleri içeriyor. Hafta içi her akşam merkez binamızda yapılacak kursumuz. Yaklaşık 60 civarında başvuru aldık bu kursumuza. Ayaklı emlakçılar var. Bunlardan ziyade yeri belli olan, emlakçılığın meslek etiğine uygun kişiler tarafından bunun yapılması açısından belirli şeylere ihtiyaç var. Biz bu kursumuzda insanları eğiterek, etik kurallara göre yapılması için çalışıyoruz” dedi.

 

DRAMA VE DİKSİYON DERSİ BİR ARADA

Kendisinde oyunculuk yeteneği gören veya oyunculuk yeteneğini geliştirmek isteyen vatandaşlar için düzenlenen Drama kursunun önemine değinen Özdemir, “İkinci kursumuz Drama Kursumuz. 144 Saatlik bu kursumuzu yine Bursa Tiyatro Sanatçılarından Cengiz Oba tarafından veriliyor. Bu kursumuz da Pazartesi ve Salı akşamları yine merkez binamızda verilecek. Bursumuzda 144 saatin içerisinde Beden Dili, Kişisel Gelişim, İletişim Süreçleri ve Türleri ve Yaratıcı Drama’dan oluşuyor. Drama belgesi önemli bir belge aynı zamanda. Kendisinde oyunculuk yeteneğini gören veya bu oyunculuk yeteneğini geliştirmek isteyen, dramanın içinde diksiyon dersi de olacağı için dolayısıyla hem Drama Kursu hem de Diksiyon Kursu bir arada olmuş olacak. Bu açıdan kayıtlarımız devam ediyor bir kaç gün daha. Bugün dediğimiz gibi kayıtlarımız başlıyor” ifadelerini kullanarak konuşmasını tamamladı.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş