Erdemler Ahşap göz doldurdu

Tüyap Bursa Fuarcılık Anonim Şirketi tarafından KOSGEB, Bursa Büyükşehir Belediyesi, BTSO, BURTİMDER ve Mimarlar Odası işbirliğiyle düzenlenen Uluslararası Yapı ve Yaşam Fuarı, bu yıl 26’ncı kez kapılarını ziyaretçilerine açtı. Fuarda ahşap alanında yer alan tek firma olan Erdemler Ahşap firması, alanında İnegöl’ü başarıyla temsil etti.

Yayınlama: 07.04.2014
2.234
A+
A-

26’ncı Uluslararası Yapı ve Yaşam Fuarı’nda bu yıl ahşap alanında tek firma, İnegöl’de faaliyet gösteren Erdemler Ahşap oldu. İnegöl firmalarının da yer aldığı fuar, 2-6 Nisan tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırladı.

 

GEÇEN YIL FUARDA OLMAK BİZİ FARKLI YERLERE TAŞIMIŞTI






Fuar hakkında açıklamalarda bulunan Erdemler Ahşap firma sahibi Etem Erdem, bu yıl fuarın ziyaretçi sayısının biraz düşük olduğuna değinerek şöyle konuştu: Bu düşüş reklam eksikliğinden veya seçimlerin gölgesinde kalmasından kaynaklanıyor olabilir. Ancak geçen yıla göre hemen hemen aynı ayarda. Her fuarda firmalar biraz daha tecrübe kazanıyor. Tecrübe ile eşdeğer giden bazı konular da var. Geçen yıl fuarda olmak bizi farklı yerlere taşımıştı. Hem iş olarak, hem kalite olarak bu yıl vardığımız nokta daha farklı oldu. Müşteriye ulaşımı ve müşteriyle iletişimi öğrendik. Geçen yıl eksiklerimizi görüp bu yıl biraz daha profesyonel yaklaştık. Biraz daha çıtayı yükselttik diye düşünüyorum. Fuar ziyaretçilerini biz vasıflı ve vasıfsız müşteri olarak ayırıyoruz. Vasıflı müşteri geçen yıl gibi bu yıl da iyi. Bu yıl tek olduğumuz için de bunu etkiledi. Bu yıl ahşap alanında fuardaki tek firmayız. İkinci gün ziyaretçi bakımından daha iyiydi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş