Gala’da mesleki eğitimler başladı

Gala Mobilya’da İş Sağlığı ve Güvenliği kapsamında düzenlenen Mesleki Eğitim Kurslarında ilk grup kursiyerler sertifikalarını aldı.

Yayınlama: 29.10.2014
799
A+
A-

İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda çalışanlarının sağlıklı ve güvenli ortamda çalışabilmeleri için düzenli aralıklarla İş Sağlığı ve Güvenliği ile ilgili eğitim ve etkinlikler düzenleyen Gala Mobilya, çalışan personelinin mesleki gelişimlerine de katkı sağlamak amacıyla Mesleki Eğitimlerine başladı.

 

Ahşap Teknolojileri alanında becerilerini geliştirme amacıyla düzenlenen ve 5 gün süren eğitime, ilk grup kursiyerlerinden 20 kişi katıldı. 20 çalışanın katıldığı ilk grup eğitimlerde başarılı olan kursiyerlere “Kurs Bitirme Belgeleri” takdim edildi.






 

Konuyla ilgili acıkmalar da bulunan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bahtiyar Kocabaş, “İş Sağlığı ve Güvenliği bizim üzerinde hassasiyetle durduğumuz ve çok önem verdiğimiz bir konu. Yıllık İş Sağlığı ve Güvenliği planımız kapsamında düzenli olarak eğitimler ve çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Hatta bu yıl İş Sağlığı ve Güvenliği Haftasında tüm gün çalışanlarımızla birlikte üretim yapmayıp o günü “İş Sağlığı ve Güvenliği Günü” ilan edip çeşitli eğitim etkinlikleri düzenledik.  Amacımız çalışanlarımızın da bu konuya bizim gösterdiğimiz hassasiyeti göstererek gerekli İş Güvenliği kültürü almalarını sağlamak” dedi.

 

“İş Sağlığı ve Güvenliği ülkemiz ve insanlarımız için çok önemli, kaliteli ve verimli üretimler yapmak, olası iş kazalarının önüne geçmek için herkes bu konuda üzerine düşen görevi yapmalıdır” diyen Kocabaş, “Herkese sağlık ve güvenli iş ve yaşam dilerim” diyerek konuşmasını tamamladı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş