Geri sayım başladı

2014 Nisan Fuarı’nın hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Çalışmaların sürdüğünü belirten İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, “İlk defa bir Nisan Fuarı’nda portatif binayı kullanılacağız. 178 tane toplam katılımcı fuarda stant açacak” dedi.

Yayınlama: 05.04.2014
1.353
A+
A-

İlk defa geçtiğimiz Kasım Fuarı’nda kurulan portatif binanın Nisan Fuarı’nda da kurulacağını belirten İnegöl Marangozcular ve Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, fuarda toplamda 178 katılımcının stant açacağını söyledi.

 

ESNAFIMIZ SEÇİMLERİN BİTMESİNİ DÖRT GÖZLE BEKLİYORDU






Seçim sürecinde esnafın seçimlerin bitmesini dört gözle beklediğini ifade eden İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, “Tabi Türkiye genelinde yerel seçimlerimiz bitti. Kazanan başkanları tebrik ediyoruz. İnşallah kazandıkları il ve ilçelere hayırlı işler yaparlar. Biz de dolayısıyla 4 aydan beri sıkıntıda olan mobilya sektörünün bu fuarla birlikte hareketlenmesini temenni ediyoruz. Çünkü esnafımız seçimlerin bitmesini dört gözle bekliyordu. Seçimlerimiz de hayırlısıyla, kazasız, belasız bitti. Neticede artık ekonomiye dönmemiz lazım. İşimize dönmemiz lazım. Türkiye’de bildiğiniz gibi 2 milyon esnaf, sanatkâr var. 800-900 bin tane de büyük şirket sahibi var. Türkiye’nin bundan sonra ana işi ekonomi olması lazım. Çalışanlarımız, bu işten geçinen, yan sanayiyle uğraşan esnaf ve sanatkârlarımız var. Biz de bu dilek ve temennilerle fuarımızı en güzel şekilde personelimizle, yönetim kurulumuzla birlikte hazırladık” dedi.

 

NİSAN FUARI’NDA BİR İLK

Portatif binayı Nisan Fuarları’nda ilk açılacağını ifade eden Başkan Özcan Ayhan, şu ifadeleri kullandı: Burada tabi 25-26 tane katılımcı olacak. 178 tane toplam katılımcı fuarda stant açacak. Portatif bina toplam 2 bin 500 metrekare. Fuara ana giriş yeri portatif binadan olacak. İlk kısım da 100 metrekarelik bir giriş alanımız bulunuyor. İlk defa portatif binadan fuarımıza giriş vereceğiz. Çıkışlarımız yine ana binanın yanlarından olabilecek. Bizim buradaki alanımız nerdeyse 30 bin metrekareye yaklaştı. Alanın büyümesi hem bize hem de katılımcılara güç katacak. Katılımcılarımız çoğaldı. Ziyaretçilerimizin de günden güne çoğalacağını tahmin ediyoruz. Çünkü ne kadar çok katılımcı olursa o kadar çok ziyaretçi geliyor. Tabi İnegöl’ün kendisinin bir çekim alanı olduğunu düşünüyoruz. Ben her zaman söylemişimdir; ‘İnegöl dünyanın en büyük fuar alanıdır’. Çünkü bizim sanayimiz var, mağazalarımız var, özel mobilya caddelerimiz var. Anayolumuz, Ertuğrulgazi Caddemiz, Osmanbey Caddemiz var. Bunlar ayrı bir çekim gücü. Tabi İnegöl bunu iyi değerlendiriyor. Günden güne potansiyelini artırıyor, müşterisini artırıyor, ziyaretçisini artırıyor. Fabrikalarımız büyüyor, çalışanlarımız günden güne artıyor. Biliyorsunuz nitelikli veya niteliksiz eleman bulma konusunda her zaman sıkıntımız var. Bu neden? Yeni fabrikalar açılıyor, yeni büyük işyerleri açılıyor. Bununla birlikte İnegöl mobilya sanayi günden güne Türkiye’nin, dünyanın bir çekim merkezi oluyor. Bizim buradaki mobilyacılarımızı da kutlamak lazım. Hepsi birbirinden güzel yeni ürünler, yeni renkler buluyorlar. Dünya pazarını geziyorlar. Dünyanın neresinde mobilyayla ilgili bir fuar varsa orada muhakkak İnegöllü bir arkadaşımızı görebilirsiniz. Ülke içinde il ve ilçe fark etmez, mobilya merkezlerinin hepsinde İnegöllü bir arkadaşımızı bir mağazayı ziyaret ederken görebilirsiniz. Çok güzel bir şey. İnegöl’ün dolayısıyla yalnız mobilyası tanıtılmıyor. İnegöl tanıtılıyor. İnegöl’ümüz günden güne nüfusu, şehrimiz büyüyor. Mobilya da bu konuda çok önemli. Mobilyaya ben bütün sivil toplum örgütlerinin destek verdiğini bizzat şahit oluyorum. Bu vesileyle onlara da katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. İnegöl’de muhalefetsiz olan şeylerden birisi de mobilyadır. Mobilya oldu mu bütün muhalefetimiz, sivil toplum örgütlerimiz, iktidarımız, esnafımız, sanatkârımız birleştiğimiz yegane konulardan biridir. Bu konuda başarı da geliyor. Bütün bize destek verenlere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

BİZDE DESTEK VERECEĞİZ

Seçim sürecinde bütün parti adaylarının projeleri arasında Yeni fuar alanının olduğunu ifade eden Başkan Ayhan konuşmalarını şu ifadelerle sonlandırdı: Bütün belediye başkan adaylarının programında da vardı. İnşallah startı biz her ne kadar Ticaret Odası ve Mobilyacılar Odası olarak bu işin içinde olsak da, bu işin belediye ayağı olmadan olmaz. Belediye Başkanımız herhalde muhtemelen en yakın zaman da çalışmaların startını verecek. Bizde destek vereceğiz.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş