İGİAD BAŞKANI HAKAN ÖZDEMİR MARSİFED Başkan Yardımcısı oldu

İnegöl Genç İşadamları Derneği (İGİAD) Başkanı Hakan Özdemir, Marmara ve İç Anadolu Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu (MARSİFED) Başkan Yardımcısı seçildi.

Yayınlama: 15.04.2016
1.782
A+
A-

Marmara ve İç Anadolu Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu geçtiğimiz hafta Bursa Kültürpark içerisinde yer alan BUSİAD Evinde genel kurulunu gerçekleştirmiş ve İGİAD Başkanı Hakan Özdemir yönetim kuruluna seçilmişti. Bu hafta gerçekleştirilen ilk yönetim kurulunda Hakan Özdemir, MARSİFED Başkan Yardımcısı olarak seçildi.

 

1100 ÜYEYE SAHİP






MARSİFED; Bursa, Eskişehir ve Bilecik bölgelerini kapsayan faaliyet alanıyla birlikte bünyesinde üye dernekler olarak İGİAD, BUSİAD, NİLSİAD, GESİAD, ESİAD, ORSİAD, HOSABSİAD, BİSİAD yer almaktadır. Yaklaşık bin 100 kişilik üyeye sahip olan federasyon, bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalarla ses getirmiştir.

 

GÜÇLÜ VE ETKİN BİR YAPI

Başkan Yardımcılığı görevine getirilmesini değerlendiren Hakan Özdemir; “MARSİFED, bölgesinde güçlü ve etkin bir yapıdır. Federasyonumuz ayrıca üyesi olduğu TÜRKONFED ile de ülke çapında etkinliğini hissettirmektedir. Kısa olarak bilgi vermek gerekirse TÜRKONFED konfederasyonumuz bugün itibariyle 24 federasyon ve bu federasyonlara bağlı 186 dernek üzerinden 24 bin 100 iş insanı ve 40 bine yakın şirket ile Türkiye genelinde iş dünyamızın bağımsız ortak sesi haline gelmiştir. Bu bağlamda konfederasyonumuz herhangi bir siyasi birlikteliği olmayan, sadece iş dünyası faaliyetlerinin ortak akıl ile yürütüldüğü ülkemizin yegâne iş birlikteliği örgütüdür” dedi.

 

ÖNEMLİ PROJELER HAYATA GEÇECEK

İGİAD’ın dinamizmini girdiği her ortamda hissettirdiğini ifade eden Özdemir, “Yapmış olduğumuz çalışmalar, yer aldığımız tüm birlikteliklerde dernek üyelerimize ve İnegöl’ümüze yakın zamanda önemli projeler ile katkı sağlamaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

HABER: Cihan Ezlen



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş