İnegöllü Mobilyacılar Kazakistan pazarını keşfetti

İnegöl mobilya sektörüne yeni ufuklar açmak ve yeni pazarlar bulmak adına önemli çalışmalara imza atan MODEF Fuarcılık bu bağlamda geçtiğimiz günlerde Kazakistan’a iş gezi düzenledi.

Yayınlama: 24.06.2014
1.402
A+
A-

Modef Fuarcılık ve Antexpo işbirliğiyle organize edilen görüşmeler öncesi heyet, öncelikle Başkonsoloslukta ağırlandı. TC Başkonsolosu Suphi Atan ve TC Ticaret Müşaviri Derviş Ender Öztürk ile görüşen ve pazarla ilgili bilgi alan heyet, daha sonra KATİAD (Kazakistan Türk İş Adamları Derneği) Genel Sekreteri Ahmet Alyaz ile görüştü.

 

Gerçekleşen ikili görüşmeler öncesi açılış konuşmalarına Kazakistan Mobilya Birliği Başkanı Mikhail Glukhov ve İnegöl Mobilyacılar ve Marangozlar Derneği Başkanı Özcan Ayhan da katılarak iki kurum ve ülke arasındaki ticaretin desteklenmesi konusunda vurgular yaptılar.






 

Yoğun ilgi gören ikili iş görüşmeleri, birçok mobilya firması, dekorasyon firması ve iş adamlarının katılımıyla, gelen firmaları da fazlasıyla memnun etti.  Görüşmeler sonrası heyetteki firmalar Kazakistan Almaata’daki mobilya mağazalarını ve showroomları da ziyaret ederek gerek pazarda rağbet gören ürünler, gerekse satılan fiyatlar ve maliyetler konusunda bilgilenmiş oldu.

 

Heyetin ziyareti boyunca görüşülen tüm satın alma potansiyeli olan firmalar 4-8 Kasım 2014 tarihlerinde 32. kez düzenlenecek olan Modef Expo Mobilya ve Dekorasyon Fuarı’na da davet edildi. Fuarın yurtdışı alım heyeti organizasyonunu yürüten Modef Expo ve Antexpo bu yıl ilk olarak Kazakistan’dan büyük bir heyet ağırlamaya hazırlanıyor.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş